Kedy dostanem posledný rodičovský príspevok?
Dobrý deň, prosím vás, má niekto narodené dieťa prvý deň v mesiaci? Dcérka bude mať 3 roky 1.8., príde mi ešte rodičovský príspevok v septembri? Alebo posledný v auguste za júl? Ďakujem
Ano,pride este v septembri aj za ten 1den.
@anonym_63ca03 ďakujem ja som si myslela že príde ale zo zvedavosti som položila otázku do chat gpt a ten napísal že posledný príde v auguste že v septembri už nie lebo dieťa má presne 3 roky v prvý deň! Že keby sa narodila 2.8. tak dostanem ale že keď 1.8. tak nie tak mám v tom zmätok
@anonym_63ca03 ďakujem ja som si myslela že príde ale zo zvedavosti som položila otázku do chat gpt a ten napísal že posledný príde v auguste že v septembri už nie lebo dieťa má presne 3 roky v prvý deň! Že keby sa narodila 2.8. tak dostanem ale že keď 1.8. tak nie tak mám v tom zmätok
@berus_ka dcera sa narodila 1.3 a v aprili prisiel posledny.
@berus_ka to je krásny príklad 'múdrosti' AI.
@berus_ka AI to myslela, ze ti pride za august, ale kedze to chodi o mesiac pozadu, je jasne, ze augustovy ti pride v septembri
@berus_ka urcite pride, my mame dceru 1.9., a normalne dostanes rodicak za ten mesiac, v ktorom dovrsi 3 roky. ChatGPT v mnohom trepe hluposti.
aj toto by mohli konsolidovat, nech sa to presne pocita ako materska. vyhadzovanie penazi ( nic proti autorke teraz)
aj toto by mohli konsolidovat, nech sa to presne pocita ako materska. vyhadzovanie penazi ( nic proti autorke teraz)
@anonym_54ee48 myslela som si že niekto príde aj s týmto. V prvom rade by trebalo konsolidovať platy tam v parlamente
@anonym_54ee48 myslela som si že niekto príde aj s týmto. V prvom rade by trebalo konsolidovať platy tam v parlamente
@berus_ka samozrejme mali. ale oni budu konsolidovat tam, kde nemaju. a sama ruku na srdce, za 1 den dostat 500 euro, ti nepride vela?

Ano,pride este v septembri aj za ten 1den.