icon

Kedy dostanem posledný rodičovský?

bambula1011
27. aug 2012

Chcela by som sa spytat ci dostanem rodicovky prispevok ked moj syncek bude mat 14 septembra 3 roky a 3 septembra mi naszupuje do slôlky? Dostanem ten prispevok este v oktobry bo mi vravia ze mi zanicke automaticky ak nastupi do skôlky dakujem za odpovede

bambibam
•
27. aug 2012

Neviem ako je to presne ,ale naša suseda to má tak podobne ako ty a tej povedali ,že ked je tam i 1 deň tak musia vyplatiť celý RP,takže si myslím,že by ti ho mali vyplatiť .

nikolka2
•
27. aug 2012

jasne este v októbri by si mala normalne dostat posledny krat 🙂 pozadu mesiac ....

katren
•
27. aug 2012

nezanikne ti preto, ze ide do skolky, ale pre to, ze bude mat 3 roky.....rodicovsky je do 3 rokov dietata....a ano, este ti ho za september poslu v oktobri

katka0202
•
27. aug 2012

ahoj, dnes som sa bola pýtať na sociálnom, syn bude mať 3 roky v októbri a tiež ide do škôlky, rodičovský príspevok sa vypláca do 3 rokov dieťaťa bez ohľadu na to, či je v škôlke alebo či matka pracuje. Čiže za sept. dostaneš vyplatené v októbri. Takto je to cca 2 roky, predtým keď nastúpilo dieťa do škôlky, nárok na rodičovský príspevok zanikol.

traktor
•
27. aug 2012

ci by nastupil alebo nenastupil je jedno..posledny rodicovsky prispevok ti vyplatia v mesiaci oktober 😉

ejaeja
•
27. aug 2012

ahojte chcem vas poprosiť konči mi 9.10.RD predlžena na 4 roky zo zdravotnych dovodov mala sa z choroby dostala tak ju lekarky odporučili už do školky od septembra budem mať narok na vyplatenie prispevku aj za sept.,aj oktober