Kedy ísť na úrad práce po rodičovskej dovolenke?
Ahojte,
bude mi končiť predĺžená rodičovská dovolenka - žiaľ nemám prácu, pravdepodone pôjdem na UP - kedy tam treba ísť? čo všetko tam priniesť?
Za každé info ďakujem.
@kika845 a aky to ma vplyv na jej hlasenie na urad prace?
@luliu do 10 dni…
@klarissa25 keby bolo dieta doma mohla sa dat cez zdravotnu poistovnu ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov, nemusi sa zaevidovat na UP a hladat pracu si moze aj tak, a zdravotne odvody si nemusi platit,
@luliu nemusi mat jej dieta 6 rokov, moze mat predlzeny rodicak lebo v 3, 4 rokoch sa nedostalo dieta do skolky, alebo moze mat predlzeny zo zdravot. dovodov
@kika845 a co ked jej dieta uz dovrsilo 6 rokov??
@klarissa25 ved spytaj sa jej nie mna 😄 kolko jej dieta ma rokov, lebo to neuviedla zatial
Dievčatá píšem predľžená rodičovská dovolenka - t.j. do 6r! tá mi končí koncom februára - prácu nemám - novú budem mať v apríli....čiže dovtedy musím byť na UP....
@kika845 Čítanie s porozumením? Nic?
@zuzinka888 ale hej, lenze ja ze ona mysli ten predlzeny rodicovsky co moze byt aj ked dieta nezobrali do skolky v 3 rokoch, ale to neznamena ze ho nezoberu v 4 rokoch, ze akoze tak moze koncit, nevadi
@mimusina pozri si to na ich stranke - je toho dost. Ja som sa sla evidovat- no ked som zistila kolko vypisovania- som zobrala papiere- ze doma vypisem a vratila som sa na druhy den. Je toho vela pisania- chcu skoly, zamestnavatelov, datumy....a tam to pisat" na kolene"🙈 No ja som isla z vypovedou - ukoncenie prac pomeru, zapoctovy....pocas Rd ti skoncila zmluva ci si bola nezamestnana???

Vsetko potrebne najdes na internete ked tuto otazku zadas do google