Kedy príde rodičovský príspevok?
Prišly vám rodičaki?????? Mali už v piatok a mali bit dnes a stále nič. Volala som v piatok na urad práce prečo neprišiel a povedalu že dnes tak som i dnes vplala na urad prace kedy mi to akože pošlu a ani nevedela zvysle odpovedať to čo za úroveň drzost i
@hopatko tebe už prišlo piatek?
@hopatko moje oči. 🫣
Veď treba šeki platit
Trebišov
@mamamasama slušne som pitala sa ok?
Zasa sa admini hrajú.
chudák dieťa... čo z neho tak asi len môže vyrásť 🤦🏽♀️
Mozno az koncom mesiaca ti pride😇
Pozri, to , že neovladas gramatiku , ok... ale ked verejne nieco niekam píšes, skus si to aspon v zaujme vlastnej prezentacie hodiť najprv do google, alebo chatgpt s poziadavkou na korekciu... lebo čo slovo, to chyba...
@krasneleto urcite vie, co je chatgpt 😀
pridavky piatok chodili , to posiela urad prace.podobne ako RP.
ale ak mas sekom, tak ti mozem koncom mesiaca prist
Ak máš šekom tak majú čas 16-28.4 . Ak na účet , tak mne prišla aj pn aj tehotenské uz v piatok
Popri tom čakaní sa uč písať.
Viac ako rodičak ti treba učebnicu gramatiky
@simona1998 ďakujem za slušne jednanie
Nechcela by som robiť na úrade a aby mi každý deň niekto volal ci sme už posali prídavky...rodičák.....preboha veď ak máte na to nárok posielajú tak ako majú....taká klientka ako vy je zatrest. ..a predpokladám ze ste tam dnes aj bola robiť bordel...
@emuska30 každí mesiac volavalam a nik sa nwstažoval tak čo a odtoho tam su tie panie a budem volať aj 5raze za deň je to moje právo
@lucia13022023 a ak by na nu autorke nahodou neostalo, kludne sa mi moze ozvat do spravy a ja jej podarujem svoje. Aj s cvicebnicou ak by bolo treba 😊
@evcagabi čo darujete pani?
@balerina2025 V piatok 😀 😀 😀
ako je to sekom ?? 😀 😀 😀
Ze co darujete pani? 🤣
@nyusika nie mne doslo na ucet.
sekom jej moze prist do konca mesiaca.
Vy by ste toho zjavne potrebovali viac ....
@balerina2025 sekom nic nechodi
na ucet
na adresu
@nyusika mne na úcty ale hovorila som že treba mi šeki platiť
@emuska30 co????
@nyusika ja sa nemam sil dohadovat, pekny den ti prajem
@balerina2025 i vam moja

Au, toto fakt bolelo...🤦