Kedy príde rodičovský príspevok?
Prišly vám rodičaki?????? Mali už v piatok a mali bit dnes a stále nič. Volala som v piatok na urad práce prečo neprišiel a povedalu že dnes tak som i dnes vplala na urad prace kedy mi to akože pošlu a ani nevedela zvysle odpovedať to čo za úroveň drzost i
Trebišov.....kks moje nervy🤦♀️
Tento mesiac šekom nepríde, až budúci
rodyčaki nepryšly.kto sú to? dufam, že keť prýdu, nebudú ma biť .kedi zavolam na úrat, odpovedya my vodorovňe?
Kazdy mesiac ich otravujes? A myslis si ze ti to poslu skor?😀
Dalsia co nema rezervu a potom sa rozculuje. Co urobis ak rodicaky znizia o polovicu? Alebo zrusia uplne?
@natalka13 kde by boli, za 220 eur plus 25 eur pridavok :D
@krasneleto co slovo, to perla 🙈
No dievcata, nikdy som nikoho na urade nelutovala, ani nezavidela robotu....ale ja tam robit...tak mi tato pani uz tretíkrát nezavolá....taku držkovú by odo mna dostala ze koniec...
@autorka, to naco kazdy mesiac vyvolávaš na úrad? Myslíš si že si jediná ktorej agendu riešia? Omyl. Taketo primitívne spravanie by som nezniesla...
@katkaseiner nepoznáš tajné veci zo zákulisia, veď keď tam zavolá jej peniaze zabalia a pošlú prvou triedou a ostatným posielajú len druhou triedou
@katkaseiner aki agend???? Mam ass smiar t na agentdovi nula nula sede m
Autorka, ty si napita? 😅
draha @autorka, mylis si pojmy s dojmami...to presne svedčí o tvojom IQ, nehovoriac o EQ.... agent a agenda su 2 odlisné veci, ale ja žiaľ nemam tolko času aby som ti to tu týždeň vysvetlivala.... Skus nenatrčat ruky a skús si nájsť prácu - prezradim ti tajomstvo ...aj vyplata obcas pipne +/-2 dni hore dole podla datumu spracovania a posielania na účet, resp kvoli existencii vikendu 😉
@katkaseiner viplatue neposiela urad prace to si miliš
Ty nemozes byt skutocna, ze?
aňy roďyčovski neposjela urat prace :P
@katkaseiner niektori ludia nemaju bankovy ucet
@mandinka to klamete nemate spravne infor
no už prišiel konečne ten rodičovský?
@0silvia0 prišiel ďakujem ti
@krasneleto Dosť pochybujem, človek s takýmto pravopisom dokáže ovládať ChatGPT
@mirkam3 myslim ze to bolo len rypnutie. a mozno MK troll., neverim ze dakto takto este pise, ked sa vie nalogovat na MK.
odkedy su tu reklamy tu su temy ze az.
@mirkam3 siw zla a zavistiva pekkni dwn!!!!
@balerina2025 moja pozri na seba ako ti piseš aj tebe pekni deň
aj tebe pekni den zaplateny troll

Určite tam nie sú na to aby im niekto stále vyvolával