Kedy príde rodičovský príspevok?
Prišly vám rodičaki?????? Mali už v piatok a mali bit dnes a stále nič. Volala som v piatok na urad práce prečo neprišiel a povedalu že dnes tak som i dnes vplala na urad prace kedy mi to akože pošlu a ani nevedela zvysle odpovedať to čo za úroveň drzost i
rodyčaki nepryšly.kto sú to? dufam, že keť prýdu, nebudú ma biť .kedi zavolam na úrat, odpovedya my vodorovňe?
Kazdy mesiac ich otravujes? A myslis si ze ti to poslu skor?😀
Dalsia co nema rezervu a potom sa rozculuje. Co urobis ak rodicaky znizia o polovicu? Alebo zrusia uplne?
No dievcata, nikdy som nikoho na urade nelutovala, ani nezavidela robotu....ale ja tam robit...tak mi tato pani uz tretíkrát nezavolá....taku držkovú by odo mna dostala ze koniec...
@autorka, to naco kazdy mesiac vyvolávaš na úrad? Myslíš si že si jediná ktorej agendu riešia? Omyl. Taketo primitívne spravanie by som nezniesla...
@katkaseiner nepoznáš tajné veci zo zákulisia, veď keď tam zavolá jej peniaze zabalia a pošlú prvou triedou a ostatným posielajú len druhou triedou
draha @autorka, mylis si pojmy s dojmami...to presne svedčí o tvojom IQ, nehovoriac o EQ.... agent a agenda su 2 odlisné veci, ale ja žiaľ nemam tolko času aby som ti to tu týždeň vysvetlivala.... Skus nenatrčat ruky a skús si nájsť prácu - prezradim ti tajomstvo ...aj vyplata obcas pipne +/-2 dni hore dole podla datumu spracovania a posielania na účet, resp kvoli existencii vikendu 😉
@mirkam3 myslim ze to bolo len rypnutie. a mozno MK troll., neverim ze dakto takto este pise, ked sa vie nalogovat na MK.
odkedy su tu reklamy tu su temy ze az.

Určite tam nie sú na to aby im niekto stále vyvolával