Kedy vám prišlo pôrodné?
Ahojte, chcela by som sa opýtať kedy vám približne prišlo pôrodné, mala bude mať zajtra 2 mesiace a ešte mi neprišlo, pani na matrike povedala že do 60 dni by malo prísť
Podala si o príspevok pri narodení dieťaťa? To sa ešte podáva keď má dieťatko odžité 28 dní. Skúste si zavolať na Úrad práce isto vám dajú info čo a ako
Uzavierku maju 1x v mesiaci.vacsinou 10 den.peniaze zvyknu nabehnut okolo 15teho ako kedy.keby nieco chybalo.kontaktovali by vas.
@anonym otcovske tiez prislo pomerne rychlo, to ide zo SP, cast za november dosla tiez tusim hned v decembri, tiez okolo 15teho.
Teraz sa to robí automaticky ale my sme si to urýchlili pani z úradu nám poslala papiere na email som si ich potom vytlačila. Jeden potvrdenie od gynekológa druhý od pediatra dajte si to osobne potvrdiť a zaneste na úrad a mate príspevok hneď na ďalší mesiac. Ja som rodila 24 januára a v stredu túto som tam zaniesla papiere keďže som to stihla tento týždeň vraj budem mat teraz príspevok. Z úradu pani mi to tak poradila urýchliť.

Príspevok na dieťa