Koniec predĺženého rodičovského príspevku
Ahojte.V marci mi skončil predĺžený rodičovský príspevok,ale kvôli korone dostávam peniaze ďalej.Keď som volala na UPVSAR,tak mi povedali,že hlásiť sa zatiaľ nemusím,že až keď skončí mimoriadna situácia.No dnes som zistila,že na zdravotnej poisťovni mám dlh,lebo od marca za mňa nikto neplatil poistné.Neviete mi poradiť ako postupovať.Lebo ja som vlastne ešte zatiaľ poistenec štátu,ak správne chápem.Na Sociálnej poisťovňi dlh nemám.Ďakujem za odpovede.
Ja som vypisovala cestné prehlásenie v zdravotnej poisťovni že sa starám o dieťa do 6.r a tým pádom za mňa platí naďalej štát.
@roni200 mala si povinnost sa prihlasit ako poistenec statu po dovrseni troch rokov veku dietata bez ohladu na to ze ti bol vyplacany RP
@loginexistuje jej dieta ma 6r
@veronikaszabova jaaaj nepozerala som profil tak si to musi uhradit sama
@roni200 musis to uhradit stat ho za teba neuhradi dieta ma nad 6 rokov
@loginexistuje ""V marci mi skončil predĺžený rodičovský príspevok"" -- preto som pozerala profil 🙂 ked pise o predlzenom
@venusa85 tvoja ma 3r, jej dieta ma 6r
@loginexistuje Aj keď mi počas korony vyplácajú ďalej rodičák a na Sociálnej poisťovni dlh nemám?

@roni200 myslíš predĺžený RP zo zdravotných dôvodov dieťaťa? ten je len do 6rokov....