Kontrola maródky počas tehotenstva - Žilina
@zuzanvocka ahoj, ja som bola na PN, a kontrola mi prisla aj ked som mala celodenne vychadzky. Kontrola ma doma nenasla, ale nechal mi cislo aby som mu zavolala, a chcel vediet kde som bola,preco som nebola doma. A oni pritom maju na socialke kopiu PNky, a vedia ake mame vychadzky od doktora, asi iba skusaju.
@pbarborka dakujem za odpoved, pekny den prajem.
@zuzanvocka ahoj ja som bola s prvym cely cas na PN a kontrola mi ani raz neprisla. Dokonca sama sestricka z rizikovky mi povedala ze kontroly tehotnym nechodia 😀. Bolo skoro pred 3 rokmi ☺
@nika898 dakujem, este otazocka, ako si mala vychadzky?
Ja nie som tehotná, ale som na PN,A dneska som mala kontrolu :'(
@zuzanvocka od 10-12 a potom od 14-16 a vecer po 18 sme bezne chodievali na navstevy a von ☺
Ahoj síce nie som zo Ziliny, ale bola som PN od februára a kontrolu som nemala ani raz aj som sa flakala 🙂 alé pred tým ako má vypísala moja gynekologicka som ešte bola vypisana 2 tyzdne obvodakom a do 3 dní mi prišla kontrola s tým , že nás bolo na PN viacero ľudí vo vchode...tak mi bolo povedané, že väčšinou idú tam kde je viac ľudí PN na jednej adrese či okolí, ale či sa dá na to spoliehať ...asi nie ;)
@zuzanvocka Kontroly chodia, je to normálne máš dodržiavat liecebny rezim. Je jedno ci si tehotna alebo aku mas diagnozu.
Dobry den ja mam tiež otazku ohladom Pn.. Nemozem to nikde najst tak sa chcem spytat ci neviete kolko %z platu sa dostáva Pnka? Kamaratka mi hovorila zevraj je to 70% ale tak chcem sa spytat ci náhodou neviete aj vy.. Dakujem😊
Dakujem vsetkym za prispevky. Pekny vecer.
@zuzanvocka pn som bola od 3m tehu a kontrolu som nemala ani raZ. Predtym par rokov som zase bola pn takmer cely rok po potrate a tiez mi ani raz kontrola nebola.
@sheina1 A sestrička ma co konrektne s kontrolami. Poznam dost tehotnych,ktorym chodili aj chodia kontroly. Preco by nemali?! Rovnako su povinné dodržiavať liečebný režim. By som sa tej mudrej sestričky spytala ci keby ti prisla kontrola, SP nevyplatí PN ci ti ju zaplatí ona na zaklade jej mudrej rady.
Prvé tehu (vyse 6 rokov dozadu) som bola Pn od 20 tyzdna s neobmedzenymi vychadzkami, kontrolu som mala 2x- chceli vedieť ako sa mi dari. Druhe tehotenstvo (rok dozadu)som bola PN od 13 tyzdna s uz obmedzenými vychádzkami, kontrolu som mala 3x za jeden týždeň. Ani raz som nebola doma, ale sedela u dr a na rehabilitácii... vsetko si urad telefonicky overil. Takže by som sa nespoliehala na to, že nechodia....

Ahojte,
chcem sa vas spytat, aku mate skusenost s kontrolou zo Socialnej poistovne pocas PNky, vystavenej gynekologom (napr. na posledny trimester), konkretne v Ziline?
Dakujem za vase odpovede.