Má dcéra nárok na tehotenskú dávku?
Prosím o Vás o radu. Dcéra končí druhý mesiac tehotenstva. Pracuje v gastre. Od ukončeného 13. týždňa by mohla poberať tehotenské ale.... Celý rok 2022 až do 28.02. 2023 pracovala na TPP. Od 1.3.2023 bola na podpore v nezamest. do 30.04.2023 t.j. 2 mesiace. Od 01.05.2023 do 31.01.2024 pracovala len na dohodu a od ,01.02.2024 doteraz je už zmluve, ale s minimálnou mzdou. Tento prvý trimester ťažko zvláda, býva jej stále zle. A v práci na smene robí od 8.00 rána do noci a dlhšie, no niečo otrasné. Veď gastro.....Tlačím na ňu, aby si dala upraviť pracovny čas a tu minimalnu mzdu jej musia predsa dať, keď odpracuje 8 hod. denne samozrejme bez vikendov. Na PN nechce ísť, lebo príde o tých 270 dní. Ale podľa mňa v posledných dvoch rokoch to robí tých 270dni, keď rátam. A PN by sa mala tiež predsa počítať. V 13 týždni bude začiatkom októbra 2024 a od 10/2022 by sa to malo počítať. Dúfam, že som zrozumiteľná, ale som taká nešťastná, keď ju vidím ako trpí nevolnosťami a v tej robote na nohách jea nemôžem jej pomôcť. Veľmi ďakujem za každú radu. Ale chystám sa to prezistit aj na sociálke, ale nemôžem už vydržať.
Ak dobre rátam vychádza jej tehotenské aj materské, v pohode môže ísť aj na PN, prečo by prišla o dni? Pokiaľ zmluva bude trvať tak dni sa stále započítavajú. Pokiaľ nie (vyhodiť ju nemôžu, ak písomne odovzdá zamestnávateľovi, že je tehotná) a ešte existuje aj niečo ako ochranná lehota.
Ale tehotenské, PN a materská sa bude rátať z nie vysokej mzdy - predpokladám, že vymeriavací základ bude z nového zamestnania, čiže minimálka. S tým treba rátať.
@zmrzlinka2021 tak partnera má, sú na to dvaja, ale nechce prísť o príspevok. Ale za akú cenu....

@podgora prečo podpísala zmluvu za minimálnu mzdu?