Majú nárok na prídavky?
D-bnuty stat jja som sa tak hned zrana vytocila znama mi vola nemaju co jest lebo pre chlapa robota neni vyhodili ho a oni im schvalia len 130e mesacne rodicom zdeckom?? dievca si ani strednu nemohlo dokoncit lebo ostala tehotna jedine stastie ze chlapa ma usilovneho dlho robil s autamy a co s toho teraz ked roboty neni?? 4 rocne dieta maju tesia sa na dalsie a nema im kto pomoct a štat sa im vysmeje v obalke?? 2 roky si nevie robotu najst a cersnicka na torte ze im zoberu tych ubohych 130 euro ak pojde robit takto sa stavaju k ludom v nuzi?? ze štat sa tvari ze to nevidi ked su sami na vsetko skusali aj od dobrych ludi pomoc ale to im nepokrije vydavky jedine stastie ze ziju v rodicovom byte maju to lacne inak by skoncili ak tu niekto viete koho mozu kontaktovat o pomoc su s zvolena alebo na ake pridavky maju narok napiste sem
No ja som dostudovala externe zo zdr dôvodov a zo mnou tiež spolužiačky, ktoré 2 boli v 8.mesiaci a 1 s 1,5rocnym a ďalšia so 4 ročným dieťaťom, takže neverím že sa nedá doštudovať strednú školu to je jednoducho lenivosť, a keď som dostudovala tiež som hľadala márne prácu až som sa jedného dňa zbalila a išla pracovať do zahraničia a práce je všade dosť ale keď je človek vyberavy tak si ju nenájde, moja mama zostala po smrti môjho otca s dvomi deťmi a neskutočnými dlhmi a pracovala od rána do večera aby nám zabezpečila všetko potrebné, moja teta to isté, chodila do práce a ešte mala aj dve brigády len aby uživila deti a to ma skončenú len zakl školu, štát ti nedá nič lebo to nie je jeho problém že sa človeku nechce robiť to alebo to, pomôže len minimálne, myslíš že v iných krajinách je to iné? Nie nie je, a je milión online kurzov , ktoré sa dajú urobiť či už máš dieťa alebo nie
https://www.istp.sk/volne-pracovne-miesta?zorad...
Zvolen pracovné miesta
Ak nemam na dieta nerobim dalsie. O dieta sa nema starat stat ale rodicia. A dalsia vec, kto cgce robi, roboty je dost!

Štát nemôže za vaše zlé životné rozhodnutia.