icon

Majú nárok na prídavky?

2. feb 2022

D-bnuty stat jja som sa tak hned zrana vytocila znama mi vola nemaju co jest lebo pre chlapa robota neni vyhodili ho a oni im schvalia len 130e mesacne rodicom zdeckom?? dievca si ani strednu nemohlo dokoncit lebo ostala tehotna jedine stastie ze chlapa ma usilovneho dlho robil s autamy a co s toho teraz ked roboty neni?? 4 rocne dieta maju tesia sa na dalsie a nema im kto pomoct a štat sa im vysmeje v obalke?? 2 roky si nevie robotu najst a cersnicka na torte ze im zoberu tych ubohych 130 euro ak pojde robit takto sa stavaju k ludom v nuzi?? ze štat sa tvari ze to nevidi ked su sami na vsetko skusali aj od dobrych ludi pomoc ale to im nepokrije vydavky jedine stastie ze ziju v rodicovom byte maju to lacne inak by skoncili ak tu niekto viete koho mozu kontaktovat o pomoc su s zvolena alebo na ake pridavky maju narok napiste sem

Strana
z3
lesana25
2. feb 2022

Štát nemôže za vaše zlé životné rozhodnutia.

bubik6x
4. feb 2022

No ja som dostudovala externe zo zdr dôvodov a zo mnou tiež spolužiačky, ktoré 2 boli v 8.mesiaci a 1 s 1,5rocnym a ďalšia so 4 ročným dieťaťom, takže neverím že sa nedá doštudovať strednú školu to je jednoducho lenivosť, a keď som dostudovala tiež som hľadala márne prácu až som sa jedného dňa zbalila a išla pracovať do zahraničia a práce je všade dosť ale keď je človek vyberavy tak si ju nenájde, moja mama zostala po smrti môjho otca s dvomi deťmi a neskutočnými dlhmi a pracovala od rána do večera aby nám zabezpečila všetko potrebné, moja teta to isté, chodila do práce a ešte mala aj dve brigády len aby uživila deti a to ma skončenú len zakl školu, štát ti nedá nič lebo to nie je jeho problém že sa človeku nechce robiť to alebo to, pomôže len minimálne, myslíš že v iných krajinách je to iné? Nie nie je, a je milión online kurzov , ktoré sa dajú urobiť či už máš dieťa alebo nie

kiki234
4. feb 2022

Ak nemam na dieta nerobim dalsie. O dieta sa nema starat stat ale rodicia. A dalsia vec, kto cgce robi, roboty je dost!

Strana
z3