Mám nárok na dva tehotenské príspevky ak mám súčasne 2 trvalé pracovné pomery?
Ahojte. Mám nárok na dva tehotenské príspevky ak mám súčastne 2 TPP? Čiže sa mi platia dve nemocenské. Ďakujem
@999k a budes v 13tt koncom oktobra? Narok mas ak splnas podmienky ku dnu naroku - cize ak budes mat v case naroku min. 270 DNP a lekar ti potvrdi 13tt. Ak si napr. v 13tt teraz a nemas dost DNP....potrebny pocet budes mat az o 2 tyzdne tak ti tehotenske nepatri...uz nebudes 13tt ale 15tt - ku dnu naroku si podmienku nesplnala.
A baby v com sa oplati mat 2pracovne pomery ako sa potom pocita materska? Priklad ze mam z jednej praci narok na matersku aj z druhej tak sa tie dve sumy spocitaju dokopy a to dostanem?
@999k Ano, do dna porodu ;)
@148terka148 Normalne ako dostavas plat z jedneho aj z druheho PP, tak isto pri splneni podmienok dostanes matersku z jedneho aj z druheho. Aj PNku, alebo OCRku.
Ahojte, dostal niekto z vas odpoved zo socialnej poistovne ohladne tehotenskeho prispevku? Tie co ste uz podavali ziadost. Dakujem 🙂

@999k Ano. Tak ako materska - ak mas dve nemocenske poistenia a z oboch splnas podmienky, tak budes mat narok na materske z oboch a aj na tehotensky z oboch - budes potrebovat dve potvrdenia, na kazde poistenie jedno.