Mám nárok na materskú po výpovedi a PN?
Je to trochu komplikovanejšie…
V praci som dala výpoveď tak som išla na podporu po troch mesiacoch som otehotnela, podpora skončila a išla som na PN ktorú mam do pôrodu…
Otázka je či mám nárok na materskú pri tejto situácii?
Stačí byť v posledných dvoch rokoch nemocensky poistený 270dní?
Za všetky odpovede ďakujem.
@dodik811 stačí byt v posledných 2r nemocensky postena 270dni 🙂 ráta sa tam aj dovolenka aj pn .
@simona1998 ďakujem krasne za odpoveď .
@simona1998 ďakujem krasne za odpoveď .
@dodik811 po podpore si sla na pn? Ale neplatenu nie?
@dodik811 po podpore si sla na pn? Ale neplatenu nie?
@klarissa25 platenú nakolko som v ochrannej lehote 8 mesiacov po skončení pracovného pomeru.
@klarissa25 platenú nakolko som v ochrannej lehote 8 mesiacov po skončení pracovného pomeru.
@dodik811 ochranna lehota na platenu pn po ukoncenom PP je 7 dni a nie 8 mesiacov. Nieco nesedi ze mas platenu PN po podpore...
A na matersku je ochranna lehota 6 mesiacov
@dodik811 ale pre teba neplati 8 mesacna ochranna lehota, to by bolo v pripade ze by si uz bola tehotna ked ti skoncil pracovny pomer
@dodik811 ochranna lehota na platenu pn po ukoncenom PP je 7 dni a nie 8 mesiacov. Nieco nesedi ze mas platenu PN po podpore...
A na matersku je ochranna lehota 6 mesiacov
@dodik811 ak máš nárok na PN máš nárok aj na MD a aj na tehotenske.
@klarissa25 @mimicka2013 ma nárok na platenú PN, lebo otehotnela do 180 dní od skončenia PP, čiže sa jej obnovila ochranná lehota.
@dodik811 ak máš nárok na PN máš nárok aj na MD a aj na tehotenske.
@klarissa25 @mimicka2013 ma nárok na platenú PN, lebo otehotnela do 180 dní od skončenia PP, čiže sa jej obnovila ochranná lehota.
@zalka rozumiem. Dakujem za info

@dodik811 stačí byt v posledných 2r nemocensky postena 270dni 🙂 ráta sa tam aj dovolenka aj pn .