icon

Mám nárok na nedoplatky rodičovského za 6 mesiacov?

dianka318
18. mar 2012

Dobrý deň, mám 17 rokov a 15.septembra sa mi narodila dcéra. Aby som si uplatnila rodičovské práva, tak som si podala žiadosť na súd.Právoplatnosť rozsudku bola 14.3. a deň na to mala moja dcéra pol roka. Keď som si bola vybaviť rodičovský príspevok na úrade sociálnych vecí a rodiny ,tak mi povedali , že ten rodičovský príspevok ,o ktorý som za tých 6 mesiacov prišla, ani nedostanem.Chcem sa opýtať či je niečo také možné , keď ja mám v rozsudku napísané ,že mi schválili rodičovské práva od 15.9. Budem veľmi rada ak mi niekto poradí .Ďakujem

Strana
z2
dianka318
autor
20. mar 2012

@vierama Dakujem!!!takeho cloveka som potrebovala!! este raz dakujem!..hned ako mi odpovedia tak dam vediet 🙂

dianka318
autor
20. mar 2012

@vierama mne by teraz mal prísť ešte nejaký rozsudok z BA, však?

vierama
20. mar 2012

@dianka318 ak si mala len sudne konanie o navrhu na priznanie rodicovskych prav, a rozsudok vyhlaseny v tomto konani uz nadobudol pravoplatnost, a uz si si ho aj vyzdvihla na prislusnom okresnom sude, ziadny dalsi rozsudok v tejto veci ti uz iny sud, teda ani sud v BA, neposle. takze nerozumiem dobre tvojej otazke. ibaze by si mala este neskoncene sudne konania v inych veciach...

dianka318
autor
20. mar 2012

@vierama nie nie ziadne neskoncene sudne konanie nemam...len doma mi stale hovoria ze by asi mal prist este nejaky rozsudok z BA lebo ze to vraj chodi po kazdom sude..tak sa radsej pytam vas

vierama
20. mar 2012

@dianka318 doma si to asi pletu s odvolacim konanim 😉 necakaj uz ziadny iny rozsudok, iba odpoved z uradu prace 🙂

dianka318
autor
21. mar 2012

Dobre ďakujem veľmi pekne 🙂 neskôr dám vedieť čo pekného mi odpísali 🙂

Strana
z2