Mám nárok na predlženie materskej?
chcela by som sa poradit mám nárok na predlženie materskej ked mi dovrši dieta 3roky
moje dieťa nema zdravotne problemi ano mislela som ten pandemický rodičak moje dieťa dovrši v septembry 3roky keby že požiadam o predlženie či mám narok nadalej dostavat pandemicky prispevok
@adrianabarto zalezi ci si zamestnana, alebo mas iny prijem...
niesom zamestnana ani nemam žiadný iný prijem len tento rodičovský prispevok
@adrianabarto v tom pripade ano, ak este bude v tom case vyplacany...narok na pwndemicky budes mat az od novembra, kedze za september este dostanes v oktobri...a nikto nevie ci vtedy este bude
A ako bonus dostanes pravidla slovenskeho jazyka, aby si potom bola lepsie uplatnitelna na trhu prace.
@adrianabarto ved toto riešiš každý deň... Dnes ani zajtra ti nikto nerpovie s istotou co bude v septembri alebo októbri
kedy si to možem požiadat v oktobry?
@ofzuza ty neuražaj ok?
@adrianabarto
Každý Váš príspevok len potvrdzuje, že ten spomínaný "bonus" je viac ako potrebný....
@adrianabarto na urade prace vas budu kontaktovat , ked sa tam zahlasite, ked dovrsi 3 roky. Oni davaju podpisat papier
Uz zase?
aha dobre dakujem velmi pekne

Materska bola 34 týždňov, Potom je do 3 rokov dieťaťa rodičovská dovolenka. Dá sa predĺžiť do 6 rokov dieťaťa zo zdravotných dôvodov. Čiže pokiaľ má dieťa nejaké diagnózy, dá sa požiadať o predĺžený rodičak.
Pokiaľ sa pýtaš na pandemický rodičak, na to je príliš málo info, či máš nárok 🤷 v zásade,ak bude pokračovať a nemáš pracovný pomer ani nárok na podporu, tak asi áno