icon

Manžel mi nechce poslať moju materskú

12. máj 2022

Uz neviem co robit .Prv ako sa zacnete pytat preco isla materska na neho ,islo to z osobnych dolezitych dovodov.Materska mala od Januara chodit na moj ucet .Kedze nemam ziadny príjem ,peniazmi co mi ostali som platila nákup,plienky pre malé ,všetko ,manzel sa ovrsil ,a raz mi poslal matersku,byvame v jednej domacnosti a vacsinu velkeho nakupu aj opravu jeho auta som platila ja .Je zamestnany ,vyplata mu normalne chodi .No mne uz dosli peniaze ,a po dnesnom vypytani € ,mi povedal ze nie ,ze by to malo ostat u neho lebo aj on platí .Nikdy som neminala peniaze na blbosti ,a vacsinou platim ja z toho co mi este zo sporenia ostalo.Nechce mi ani po dlhej hádke nič poslať,kázal mi ísť nakúpiť a mne nevýjde ani na suriviny k obedu ...Nevie sa somnou o tom baviť a vždy keď mu dohováram radšej odíde a uzavrie konverzáciu.

Strana
z2
zmrzlinka2021
12. máj 2022

@daniela1911 Lenze prave to s "RD". Financovat veci ma byt schopny, aj ked este nemaju deti, ci nie su manzelia. Uz vtedy moze zena vidiet, na com mu skutocne zalezi. Praveze zistit toto na RD je dost neskoro. Ziadne take ze pol na pol. Ja som s muzom zacala chodit ako frajerom, bola som studentka, vsetko platil on, este aj vodicak mi doplatil... a ziadne take, ze sa hanbim, ze som vydrziavana a podobne. Proste debiliny, ktore tu mnoho zien pretlaca. Proste vo vztahu raz taha jeden, raz druhy, a idealne, ked sa "dari" obom.

simona92101
12. máj 2022

Opytaj sa ho za co mas ist nakupit?a hlavne,preco si vsetko financovala zo sporenia???urob to jednoducho,nenavar,nenakup a ked si otvori hubu tak mu povedz,ze kedze ti nic nedal,nebudete jest.
A tu matersku si prehlas na seba,a tie peniaze,za ktore si mu opravila auto si vypytaj...

drzaopica
12. máj 2022

@zmrzlinka2021 máš dieťa?ako ste to mali, keď si bola na RD?

danieladeley
12. máj 2022

dufam, ze mu este varis, upratujes a peries.

elizabet173
12. máj 2022

@danieladeley a podržíš...okrem toho, že sa stará o dieťa, ktoré je ich spoločné

nika1971
13. máj 2022

@makova333 pani je poberatelkou rodicovskeho...cize to moze zmenit...to, ze chodi na manzelov ucet nic neznamena...

makova333
13. máj 2022

@nika1971 skpiruj kde tieto info pise, ze pobera rodicak a je na jej meno iba ucet je manzelov?

Strana
z2