icon

Môže byť opatrovateľský príspevok poberaný na dve osoby?

Včera o 17:58

Ahojte mojaj mama berie na mňa opatrovateľsky príspevok plus môj dôchodok mám dcérku a ona je tiež na opatrovanie od 6 rokov nemá ešte 6 beriem na ňu predĺžený rodičák, keďže ja nemôžem na ňu brať ako ZŤP občan opatrovateľský môže teda na ňu brať moja mama tiež keď poberá na mňa ? Ďakujem

Strana
z3
elian
Dnes o 05:36

Ona neklame -len to ma cele pomotané
Asi sa dopredu informovali a celé sa im to zlialo dokopy
Tak asi idú žiadať o integrovaný posudok -ale ešte nie na OP , ale na kompenzácie-ak ma autizmus isto dačo vyjde, OP až od 6 rokov
A predĺžený rodicak od septembra bude vybavovať

anonym_7092cf
Dnes o 06:03
@elian

Ona neklame -len to ma cele pomotané
Asi sa dopredu informovali a celé sa im to zlialo dokopy
Tak asi idú žiadať o integrovaný posudok -ale ešte nie na OP , ale na kompenzácie-ak ma autizmus isto dačo vyjde, OP až od 6 rokov
A predĺžený rodicak od septembra bude vybavovať

@elian mnohým deťom s autizmom nepriznaju nič, stačí si prečítať na fb.
Cize to, ze jej povedali ze ma narok je ako jpp. Tobôž sen o opatrovaku. Ale pokiaľ to ma podmaznute, tak možno aj ti decko ho bude mať už " dozivotne" hoci iným deťom bud OP berú, alebo dávajú na 1 rok, lebo sa vraj zázrakom vyliečia

anonym_7092cf
Dnes o 06:06
@bielasovicka

@anonym_autor ako ti mohli vôbec dovoliť mat dieťa, keď ty sama potrebuješ aby ta niekto opatroval? Tieto veci tu vôbec nesedia. A ešte dieťa nemá ani otca, keďže není v RL. Vymýšľas si, klameš, neverím ti nič.

@bielasovicka no normalne si ho urobila. Ako ďalší zdroj prijmu. Tu ze je "na hlavu" už nevadí.

Strana
z3