icon

Môžem pracovať, keď mám pandemický rodičovský?

simonatobiasko
21. okt 2021

Dobrý deň... som na rodičovskom príspevku pandémie.. chcem sa opýtať ci môžem pracovať keď mám pandemicky rodičovský.. môžem ho premenovať na manžela? Môžem ísť aj na brigádu? Vie niekto ako to ide ?

Strana
z2
bublinka1426
24. okt 2021

@simonatobiasko spytat sa mozes ale...kebyze premyslas, k tejto teme tu bolo uz x prispevkov a kazda matka co sa taketo ako ty pytala, bola ukamenovana a upalena na hranici . takze odpoved uz mas a pre tvoje dobro radsej vymaz co si sa pytala. a chod si studovat stranku socialnej poistovne a uradu pracu. drzim Vam palce. je tazka doba ale prace je dost. netreba sa vyhovarat. a kedze dostavas 300 euro, ani ty si zjavne nemala narok na vysssi rodicak, takze tiez asi nemas velku pracovnu historiu...

nikyball
24. okt 2021

@bublinka1426 sú ľudia, čo už pracovali všade , lebo nikde nevydržia, majú problém s dochádzkou, nerobia tak ako majú, alebo tam spravili iný prúser a potom sa im okruh možnosti zmenšuje. Takže si za to môžu sami

bublinka1426
24. okt 2021

@ivkazba nonapr mna sa pytali snad na vsetko ale to je asi o mojom stasticku 🙈

luci310
24. okt 2021

Ja by som chcela mat pandemicky, byt na pn a chodiť do prace, viete mi niekto poradit ako to spraviť? Vie niekto ako to ide?

bublinka1426
24. okt 2021

@luci310 zazrakom 🙂

bublinka1426
24. okt 2021

@luci310 ale inac, verim ze kopa zien robi na cierno a pobera pandemicak tieeez , LEBO SLOVAC JE TAK VYNALIEZAVY NAROD ZE AZ.

sticker
Strana
z2