icon

Na rodinné prídavky z Rakúska čakáme 2 roky.

mamalaskava
2. jan 2020

Dobry den. Chcem sa poradit ohladom rod. prid. z Rakuska. Pracujem tu uz 10r. Nemala som ziadne probl. s vybavovanim az teraz. Teraz uz cakam skoro 2 r. Volam tam a stale ma odbiju, ze cakat treba. Poslala som im aj mail na ktory ani neodpovedali. Vsetke doklady som im zaslala doporucene. Kde sa obratit o pomoc?

nickpick
2. jan 2020

@mamalaskava na ombudsmana, pripadne skus sa pripojit na fcb do skupiny Ako si vybavim Wchg, FBH..., tam ti zeny urcite poradia

majkeel
2. jan 2020

Ist osobne na Finanzamt, ist na osobnu konzultaciu, v com je problem. Nechat po ceste si potvrdit pridavky na Urade prace a zobrat so sebou, necakat kym si to navzajom z sk poslu.

mamalaskava
autor
3. jan 2020

Aj to som urobila

engel76
3. jan 2020

@mamalaskava napisat ombudsmanovi na finanzministerium. Do tyzdna som mala potom pridavky.

mamalaskava
autor
5. jan 2020

Uz vela rokov sompodavala nikdy nebol problem az teraz. Hrozne

martinaali
12. júl 2021

@engel76 Dobrý deň pripnem sa ohľadom rodinných prídavkov z Rakúska manžel žije a aj pracuje v Rakúsku my zatiaľ s dcérou na Slovensku a už skoro 3 roky čakáme a stále nič. Už sme všetko možné po posielali co potrebovali na koho sa treba prosím obrátiť? Veľmi pekne vám ďakujem

martinaali
18. júl 2021

@engel76 Dobrý deň pripnem sa aj my viete dat adresu kam presne treba napísať? ĎAKUJEM