Na rodinné prídavky z Rakúska čakáme 2 roky.
Dobry den. Chcem sa poradit ohladom rod. prid. z Rakuska. Pracujem tu uz 10r. Nemala som ziadne probl. s vybavovanim az teraz. Teraz uz cakam skoro 2 r. Volam tam a stale ma odbiju, ze cakat treba. Poslala som im aj mail na ktory ani neodpovedali. Vsetke doklady som im zaslala doporucene. Kde sa obratit o pomoc?
Ist osobne na Finanzamt, ist na osobnu konzultaciu, v com je problem. Nechat po ceste si potvrdit pridavky na Urade prace a zobrat so sebou, necakat kym si to navzajom z sk poslu.
Aj to som urobila
@mamalaskava napisat ombudsmanovi na finanzministerium. Do tyzdna som mala potom pridavky.
Uz vela rokov sompodavala nikdy nebol problem az teraz. Hrozne
@engel76 Dobrý deň pripnem sa ohľadom rodinných prídavkov z Rakúska manžel žije a aj pracuje v Rakúsku my zatiaľ s dcérou na Slovensku a už skoro 3 roky čakáme a stále nič. Už sme všetko možné po posielali co potrebovali na koho sa treba prosím obrátiť? Veľmi pekne vám ďakujem
@engel76 Dobrý deň pripnem sa aj my viete dat adresu kam presne treba napísať? ĎAKUJEM

@mamalaskava na ombudsmana, pripadne skus sa pripojit na fcb do skupiny Ako si vybavim Wchg, FBH..., tam ti zeny urcite poradia