Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dievcata budu peniazky dnes alebo nie hmmmm??
@nikusik089 podla mna v pondelok
Pondelok utorok dnes je len 12 moc skoro este
najskôr v pondelok asi
Pssst dnesa 🙂
Dnes urcite nie ☹
@nikusik089 az na druhy tyzden dnes by bolo skoro
@michaela_lm skoro? Ani nie predtým chodievali pravidelne do 13teho. Vždy ked to spadalo pod víkend prišli skôr
Mne stalo po 3x ze som mala 12 teho ale teraz budu asi az v pondelok ked este nikomu nenabehli
no veď keby mali byť dnes to už by začalo nabiehať
Je este skoro
Je to sranda,kazdy mesiac to iste a v jinej debate zeny pisu ze ked bola vcera uzavierka budu peniaze dnes,neverim,tomu,ja dostavam kazdy mesiac 16.okrem sviatkov kedy pridu skor
Ja dostavam pravidelne, 13, 14. Teraz to vychádza na víkend, tak možno dnes 😀
Mohli by prist dnes, ale nemusia. No vzdy ich tam mam 15. v mesiaci, minule som bola v soku tiez 15. vychadzalo na pondelok a naskocili uz piatok 12. no ked sa na nieco spolieham a tesim nevyjde to
Mne sa stalo že som už malá aj 12teho tak uvidime
Mne ties chodia 13teho par krat mi prisli 15..uvidime mohli by naskocit uvidime po 10:00
@katarina8112 aj mne sa uz stalo, ze 12. steho prisliel niekolko krat....
Caute kočky,už ozaj sa parkrat stalo,ze nabehol 12teho,ale v decembri sme mali uz 11teho,januar padol 15teho na piatok a ja som malauz vo stvrtok 14teho,takze moj nazor je,ze tento mesiac to bude az v pondelok!! Ale potesilo by aj dnes,samizrejme 🙂 🙂
Dievcence v septembri bolo 11 v piatok a dosli mi co som bola prekvapena lebo vzdy chodia 14 okrem vianoc tak nezufat mozno dojdu uvidime po 10 tak este 5 min pockat a uvidime ci sa to rozbehne
Poooj poooj nabehni 🙂 🙂 🙂
Keby dnes nabehli kosice bola by som velmi rada no vyzera to ze pride v pondelok
podla mna az v pondelok,,12teho je skoro,,aspon podla mna,mne tak este nikdy neprisli peniaze skoro,okrem decembra-ale to posielaju vzdy skor,takze ja velmi smsm necakam,no keby [prisla tak by som sa nehnevala,kedze v penazenke posledne 3eura,a vikend pred nami 😢
aj Valentín je sviatok...mohli by brať ohľad na lásku a na ,,výdaje,, 🙂
Mne nabehol okres Topoľčany

@evittam Myslim tak že po skončení Md, ked zas nabehnem na rodicovsky budem mat to iste na obe 🙂 Tak že aspom nejake prilepsenie 🙂 Matersku som mala celkom fajn, len teraz neviem ci sa bude VZ ratat taký istý ci o nieco menej