Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@domca32 No veď to je v poriadku - určite sa voláš inak ako ona....myslím priezvisko a peniaze neodchádzajú zo štátnej pokladnice všetkým naraz ale postupne....a je pravda, že niektorá banka "točí" tie peniaze dlhšie ako iná - ale každá môže len max.24 hodín. Čiže napríklad ak by aj obom odišli naraz, tak je možné že VUB "točí" peniaze 20 hodín, SlSp 15 hodín...... 😉 A každá banka má iné termíny pripisovania na účet - napríklad vo VUB mne osobne prichádza sms buď po 9.00, 11.00 alebo 14.00 - najčastejšie ale stalo sa už aj po 16.00. Napríklad platby zo zahraničia mi prídu aj o 12.15., 12.30....ako kedy-tam to už ale naozaj záleží od času poslania.
@kattarina1983 tiez mam TB a PN mi neprisla
@moniqqa5
Presne ako pise @evittam , kedy budu peniaze na ucte, banky s tym nic nemaju. Ked niektory urad prace dnes odoslal peniaze zo svojho uctu v statnej pokladnici, v pondelok ich budete mat na ucte v danom okrese- upresnim v priebehu pondelka- niektora banka pripisuje prijate platby rano o 10h, niektora o 13 h .........(to maju v podmienkach dane)
Zdravim neviete či trebišov bude mať v pondelok alebo utorok peniažky na ute??
Zajtra????????dufam.
Ja som mala v piatok rano.
Dufam ze sa to zajtra rozbehne inak ma drbneee
Baby ked od 20.9 som nastupila na matersku...kedy mam ist ba urad prace ziadat rodicak...?aby som nebola v minuse jeden mesiac
Á užto začína,druhé kolo 🙂 ráno každá z nas bude mať po 94 upozorneni 🙂 🙂 🙂
No co budu dneska.? 🙂
@petka0202 musiaa
aj ja dneska budem hypnotizovat mobil. 😀 dufam,ze dnes sa to rozbehne.
@marshmallow Nemáš rozhodnutie do kedy máš MD? MD je 34 týždňov tak si to vypočítaj...Vychádza to nejak na začiatok mája.
uz nech je 10:00
@anchelita boze duafam ze pridu bo ak ak zajtra som v riti
@marshmallow v rozhodnuti zo soc. Poistovne máš dátum dokedy máš materskú a na druhý deň treba ísť na socialnu poisťovňu a odtiaľ na upsvar ☺
Baby ako to je s tym zvyšovaním? Lebo jedna povie tak druha tak takže uz si pripadam ako trubka

Toto som tu pisala nedavno,ze ja a kamoska zijeme v jednom cinzaku,takze na jednej adrese,ona ma Slsp,ja mam VUB a ona ma o 4-5HOdin skor,ako ja na ucte...