Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lulupilatova bo ak nepridu moje deti budu bez plienok
@deniskami to fakt? mne stale chodilo 15
Tatra Banka este nie Trencin
@julka31111 aj mne,ale my dostávame až druhý deň...a jedna mamina čo robí na úrade v Ke dáva každý mesiac info,tak že tento mesiac 16.2
@alexandra206 tak taketo pripady mi je fakt luto ked sa nieco take stane 😔 ja necakam nikdy nijako extra kedze mame dostatok no vzdy potesi no urcite keby som bola v takej situacii asi by som cakala velmi 😔
pfuu tak to je zle :O no pojdem skusit kuk no ked nic tak len zajtra ale dakujem za info
@lulupilatova tak ja si peniaze nevycucam s prsta
@babymaminka oby dve prehana od vikendu uz som skoro celi balik minula tak nemam
PE slsp teraz pipla
@lulupilatova vies nie kazdy ma dostatok penazi ano tak ma tu prosimta neries
@lulupilatova co to teba trapi
@lulupilatova v tomto mas pravdu dieta je prvorade moj manzel maka v zahranici len aby sme ja a mala mali vsetko potrebne hoc je to na ukor rodiny on ked mu nepoviem ani topanky si nekupi hlavne ze mala ma 10 parov ja by som tiez poslala no moja plienky od 2 rokov uz nenosi no clovek ak vie pomoze urcite ...
Levice SLSP cez IB teraz nabehol, smska zatial nedosla...
Baby,k téme 🙂 nehadajte sa 🙂 každému sa stane že mu nevyjdu peniaze alebo polievky,neverím že sa to nikomu nikdy nestalo. @alexandra206 u nás majú také plienky čo stoja cca 2e a je ich tam 10ks....u vás nie sú?
TB BA už je 🙂
Boha si otvorte diskusnu skupinu inde. Clivek chce vediet ci nabieha rodicak a citam tu kraviny. Starajte sa kazda o seba!!!
Okres Senec ma uz niekto pridavky alebo rodicak?
Nmnv slsp rano 9.00
Baby nevadte sa, proste z tých peňazí sa nedá moc ,,bačovať,, ... Je to žalostne málo, kurňa, už by sa s tým malo niečo robiť, všetci štrajkujú len mamičky sú stále ticho...
Unicredit BN ešte nič nepíplo...
Baby VUB Galanta uz nabehli??
@lulupilatova my sme na tom financne velmi dobre co sa tyka slovenskeho priemeru no nad druhym stale vahame hoc ma mala 3 roky lebo pozerame na to co bude a aby sme nikdy nemuseli podobne situacie riesit lebo vzdy som kupovala plienky do zasoby aj na akcie hoc som nemusela a kopec balikov poostavalo kedze sa odplienkovala skcor ako som predpokladala tak som podarovala kamoskam

@zuzanapu64 zatial nie, aspon ja nie 😊