Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
dievčata Topoľčany-VUB nabehol
Zilina VUB nabehol 😉
Baby všetky dávky posiela soc.poisťovňa naraz? PN, materskú aj dávky v nezamestnanosti alebo ako sa to vola?
@tanickaskorokubikova
V BA zvyknu naraz- pripadne, ked je toho dany mesiac vela, alebo nieco nestihnu prip. zle vypocitaju- tak okolo 25. teho je druhy termin vyplaty davok
@shania31 aha takže môžu byť dva termíny?? lebo mm by mal dostať teraz prvý krát ale ešte mu nepríše ani ten papier s výpočtom tak stresuje ale mne keď prišla prvý krát materská tak tiež mi najprv peniaze až potom výpočet.
@tanickaskorokubikova
mozu byt dva terminy, ale netreba sa na to spoliehat na 100 %
a to ma dostat za oktober prvýkrát?? a kedy si to vybavoval? lebo ono ked sa to vybavuje na poslednu chvilu nestacia to spracovat do uzavierky......mne napr. prisiel najprv papier
@shania31 Áno za október a myslím že 2 alebo 3tieto niesol papiere
@tanickaskorokubikova
Teraz v novembri??
@shania31 nie v októbri
@tanickaskorokubikova
aha, tak to mali dost casu 😀 😀 😀
@shania31 tak dúfam že im stačí toľko času 😀 😀
prima žilina - dnes 🙂
Zvolen a okolie nic?? 😝
@luckabk ani skalica asi nic 🙄
@evamarek77 prosim ta co presne ti nabehlo? lebo aj kocky v skupine cadca este ani jedna nema... tak ze co ti presne prislo ci isto rodicak ked ostatnym nie
VUB-Prešov už je 😉
@aqwalin123 myslim, ze si staci dat hlasenie pohybov na ucte SMSkou.. je to bezplatne 🙂
@katrin21 nie vzdy je to bezplatne...
@aqwalin123 tak neviem, podla mna uz asi vo vacsine bank 🙂 ale nehadam sa, ze na 100% 🙂
@katrin21 Nie na 100%, mne ešte nie..ale pípne mi sms- ka 😉
Baby VuB okres skalica niekto má ?
@katrin21 ja nie som odkázaná na tieto peniažky, ale rozčuluje ma ak niekedy peniažky prídu 14 a inokedy 18teho.. zvlášť keď sú maminy, pre ktoré je to viac menej jediný príjem. Je to skôr o psychike a ten kto to nechápe, neviem kvoli čomu prispieva, alebo vôbec pozerá túto tému, kedže je jasné o čom je 🙂
nič v zlom, ale je to tak
Dobre ranko ked pride niekomu z Lm dajte vediet dakujem
Ke uz ma nekto
Baby ak príde niekomu z KE materská dajte Prosím vedieť, mm čaká prvý krát zo sociálnej peniaze a ešte mu neprišiel výpočet tak aby sme vedeli či mu nepridu vobec alebo prídu až v utorok. Ďakujem 😊
@vivilienka
@tanickaskorokubikova
KE este nic 😠

@katrin21 tato tema bola zalozena aj preto pretoze toho bol plny konik kazda druha sa ytala ci v teme ci vo fotoblogu a stale dokola to iste nato tuje tato tema ze napiseme sem a nie do fotoblogu alebo niekde kde to netreba i ked niekedy ano
a aj niektore nemaju IB a bankomat maju daleko ja sama som nemala na zaciatku IB a chodila som autom aj 3x denne k automatu prve dva mesiace a penazi nikde preto niektore ktore nemaju IB tato tema pomoze ci uz moze ist kupit nejaky ten nakup,plienky alebo zaplatit seky