Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja stále nič... :/
Mne nabehol uz v piatok 🙂 mam slsp a to mu chodi inak stale ako poslednej 🙂
Je mozne, že mi neposlali rodičovský, keď som si žiadosť podala ešte 22.10.? Nemalo by to byť na účte do 20-ho? Pritom kocikovne prišlo, aj prídavky... Tety majú dnes nestrankovy deň a nedvihaju telefóny. A ja sedím doma a čakám... Začína sa z toho stavať nepekny zvyk. Min. mesiac som takto čakala na materskú, ktorú mi nakoniec nedali. Žijeme už len zo vzduchu a lásky.
@terezzka116
no zvlastne, ze ti neposlali rodicovsky- pretoze rodicak, pridavky a kocikovne posiela jedna a ta ista institucia
a teda mas narok na matersku alebo rodicovsky?? akosi spominas, ze minuly mesiac materska a tento mesiac rodicovsky....
Materskú mi ani za nič nechceli dať, aj keď som do apríla robila,ale na dohodu to vraj neplatí... Len mi tvrdili, že mam nárok a zrazu mi nič neprišlo a už som nemala nárok. No komédia veľká. Tak som si šla vybaviť rodičovský, ale akosi ani ten nechodí..... :-/
ahojte........ je tu niekto komu este neprisiel rodicak a pridavky? ja mam matersku - ta mi prisla, ale pridavky z UPSVaR neprisli........ nejako meskaju tento mesiac.... 😒
Ooooo, ja krava nebeská. Ako som si mohla myslieť, že peniaze dostanem už nasledujúci mesiac. Veď oni na to majú 30 dní, aby to posúdili... A že som to priniesla v októbri? Jej sa to dostalo na stôl až v novembri a nestihla to spracovať. Takže dievčatá, na úrade sa papiere zo stola na stôl podávajú minimálne týždeň. A ak by vás náhodou pomýlilo slovo 'sociálny' (v akejkoľvek súvislosti), nedajte sa ošáliť, chýba pred tým slovíčko 'proti'...
@terezzka116 nechápem, čo to máte za úrad tam, napr ja som zaniesla posledný augustový deň, a v septembri mi nabehlo všetko 😕
Zeny, tento mesiac by rodicak mohol byt aj skor, vsak? 😀 neurazila by som sa 😀
@vcielkamaja mne je to prvý krát jedno, darčeky pokúpené, veci tiež, aj lístok na vlak 😀
@vcielkamaja minuly rok bol 12-teho. Pred vianocami vzdy byva skor. Mne chodi 15.teho co bychadza na pondelok tak cak ze v piatok uz pride
@solinkarka nieco sa mi mari, ze to bolo skor. Aj ja ocakavam buduci piatok🙂
@vcielkamaja Áno min.rok prišli peniažky 12. a to bol štvrtok, tak si tiež myslím, že aj tento rok to bude toho 12. 🙂
Inak mne aj v novembri prisli 13-ho, co som sa cudovala
mne povedali na UPSVAR...že v decembri budú posielať 15teho 😉
@crazybabenka tak ak budú posielať 15-teho, tak to nabehne možno 16-17
@crazybabenka mozno len u vas lebo kazdy okres posiela iny datum 😀
v kosiciach a okoli budu davky na uctoch 12.12. 😉
zilina knm co pride v piatok?
topolcany posielali na ucty vcera......ja som tam v piatok volala,chcela som dat nove cislo cislo uctu,ze kedy mozem prist a ona ze tento mesiac to nestihate pretoze v pondelok idu peniaze na ucty....takze tak.....
tento mesiac sa posiela skor kvoli vianociam,aby sme stihli minut co dostaneme....
Sice je este len streda ale nebolo by od veci keby uz prisli 🙂
podla mna budu do konca tyždna kedže na pošte vyplacaju od 15. 😉
minuli rok boli v stvrtok 12steho zeby tento rok aspon v piatok prisli
@alexandra1104 Myslím, že určite v piatok...Ale ako som už písala, záleží od UPSVaR a od šikovnosti "tetušiek". Ale predpokladám, že aj oni chcú mať kľud a vybrať si dovolenku na sviatky, tak sa s uzávierkami trošku poponáhľajú... 😉
ja ho skor očakávam v pondelok :(
ano urcite materske budu v piatok najpozdejsie podla mna. lebo od pondelka sa uz vyplacaju podpory takze na ucte rodicovsky bude skor - myslim si ze v piatok ale nebolo by odveci keby dali uz v stvrtok 🙂

Mne dnes nabehol rodičák, okolo 16:00. To si dávajú načas..