icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

zuju2
18. nov 2014

Mne dnes nabehol rodičák, okolo 16:00. To si dávajú načas..

terezzka116
19. nov 2014

Ja stále nič... :/

veronikax
19. nov 2014

Mne nabehol uz v piatok 🙂 mam slsp a to mu chodi inak stale ako poslednej 🙂

terezzka116
20. nov 2014

Je mozne, že mi neposlali rodičovský, keď som si žiadosť podala ešte 22.10.? Nemalo by to byť na účte do 20-ho? Pritom kocikovne prišlo, aj prídavky... Tety majú dnes nestrankovy deň a nedvihaju telefóny. A ja sedím doma a čakám... Začína sa z toho stavať nepekny zvyk. Min. mesiac som takto čakala na materskú, ktorú mi nakoniec nedali. Žijeme už len zo vzduchu a lásky.

shania31
20. nov 2014

@terezzka116
no zvlastne, ze ti neposlali rodicovsky- pretoze rodicak, pridavky a kocikovne posiela jedna a ta ista institucia
a teda mas narok na matersku alebo rodicovsky?? akosi spominas, ze minuly mesiac materska a tento mesiac rodicovsky....

terezzka116
20. nov 2014

Materskú mi ani za nič nechceli dať, aj keď som do apríla robila,ale na dohodu to vraj neplatí... Len mi tvrdili, že mam nárok a zrazu mi nič neprišlo a už som nemala nárok. No komédia veľká. Tak som si šla vybaviť rodičovský, ale akosi ani ten nechodí..... :-/

jankalac
21. nov 2014

ahojte........ je tu niekto komu este neprisiel rodicak a pridavky? ja mam matersku - ta mi prisla, ale pridavky z UPSVaR neprisli........ nejako meskaju tento mesiac.... 😒

terezzka116
21. nov 2014

Ooooo, ja krava nebeská. Ako som si mohla myslieť, že peniaze dostanem už nasledujúci mesiac. Veď oni na to majú 30 dní, aby to posúdili... A že som to priniesla v októbri? Jej sa to dostalo na stôl až v novembri a nestihla to spracovať. Takže dievčatá, na úrade sa papiere zo stola na stôl podávajú minimálne týždeň. A ak by vás náhodou pomýlilo slovo 'sociálny' (v akejkoľvek súvislosti), nedajte sa ošáliť, chýba pred tým slovíčko 'proti'...

vefi89
27. nov 2014

@terezzka116 nechápem, čo to máte za úrad tam, napr ja som zaniesla posledný augustový deň, a v septembri mi nabehlo všetko 😕

vcielkamaja
2. dec 2014

Zeny, tento mesiac by rodicak mohol byt aj skor, vsak? 😀 neurazila by som sa 😀

moni244
2. dec 2014

@vcielkamaja mne je to prvý krát jedno, darčeky pokúpené, veci tiež, aj lístok na vlak 😀

solinkarka
3. dec 2014

@vcielkamaja minuly rok bol 12-teho. Pred vianocami vzdy byva skor. Mne chodi 15.teho co bychadza na pondelok tak cak ze v piatok uz pride

vcielkamaja
3. dec 2014

@solinkarka nieco sa mi mari, ze to bolo skor. Aj ja ocakavam buduci piatok🙂

evittam
3. dec 2014

@vcielkamaja Áno min.rok prišli peniažky 12. a to bol štvrtok, tak si tiež myslím, že aj tento rok to bude toho 12. 🙂

vcielkamaja
3. dec 2014

Inak mne aj v novembri prisli 13-ho, co som sa cudovala

crazybabenka
3. dec 2014

mne povedali na UPSVAR...že v decembri budú posielať 15teho 😉

moni244
3. dec 2014

@crazybabenka tak ak budú posielať 15-teho, tak to nabehne možno 16-17

solinkarka
3. dec 2014

@crazybabenka mozno len u vas lebo kazdy okres posiela iny datum 😀

lilly
4. dec 2014

v kosiciach a okoli budu davky na uctoch 12.12. 😉

jarus74
8. dec 2014

@lilly je to iste ?

lilly
9. dec 2014

@jarus74 ano 🙂

alexandra1104
9. dec 2014

zilina knm co pride v piatok?

iwkac
9. dec 2014

topolcany posielali na ucty vcera......ja som tam v piatok volala,chcela som dat nove cislo cislo uctu,ze kedy mozem prist a ona ze tento mesiac to nestihate pretoze v pondelok idu peniaze na ucty....takze tak.....

iwkac
9. dec 2014

tento mesiac sa posiela skor kvoli vianociam,aby sme stihli minut co dostaneme....

pipirka1
10. dec 2014

Sice je este len streda ale nebolo by od veci keby uz prisli 🙂

tutky
10. dec 2014

podla mna budu do konca tyždna kedže na pošte vyplacaju od 15. 😉

alexandra1104
10. dec 2014

minuli rok boli v stvrtok 12steho zeby tento rok aspon v piatok prisli

evittam
10. dec 2014

@alexandra1104 Myslím, že určite v piatok...Ale ako som už písala, záleží od UPSVaR a od šikovnosti "tetušiek". Ale predpokladám, že aj oni chcú mať kľud a vybrať si dovolenku na sviatky, tak sa s uzávierkami trošku poponáhľajú... 😉

drahusa2
10. dec 2014
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

ja ho skor očakávam v pondelok :(

pipinulkaa
10. dec 2014

ano urcite materske budu v piatok najpozdejsie podla mna. lebo od pondelka sa uz vyplacaju podpory takze na ucte rodicovsky bude skor - myslim si ze v piatok ale nebolo by odveci keby dali uz v stvrtok 🙂