Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tak ja som zvedavá či mi dnes dojde marodka
Uz máte volaltpra
ako to co na tt fak zabudli?? uz ma stvuuu 😠 🙄
Ja uz mam Trnava vub
mne tiez este nedosli peniaze...Tatrabanka , senec ☹
Ahojte. Tak ja momentálne poberam rodičovský, malý bude mať v apríli 2 roky a narodí sa nam druhé babatko. Volala som do roboty, ako je to opat s prechodom na matersku dovolenku a povedali mi len toľko, že mam zamestnavatel.oznamiť listom + kopia tehotenskej , že som tehotná, a potom im priniesť len papier od gynekologa kedy nastupujem na matersku a to je všetko, že prechádzam opať na poberanie Materskej. To je všetko? ja nemam povinnosť potom voči uradu práce? socialku vybaví zamestnavatel. ale neviem čo dalej? dakujem za rady
pardon, to malo ísť do druhej témy
cchem sa mamičky opytat ze ak sa moj syncek narodil 03.januara dostanem rodičovsky ešte aj vo februari,chcem zrušit banku a neviem ci mam cakam este alebo uz mzem tento mesiac...dakujem
@minkohenika Jasne ze dostanes,ako za cely mesiac.
ahojte.neviete či kočíkovne chodí v ten istý den ako rodičák. na dcerku dostavam rodičák 16teho a tento mesiac čakame kočikove za chlapčeka, len neviem či to posielaju rovnako alebo ma prekvapia skor?
@helena220 kocikove to je co
Baby co myslite kedy nam dojde tento mesiac rodicovsky?lebo som nejaka vytrieskana po vianociach 😀 ...
@marwa ako bezne..iba pred vianocami posielaju vzdy skor 🙂
@marwa stvrtok piatok myslim ale keby prisli aj v stredu nehnevala by sa
Rodičak ke 15 teho
@alexandra1104
Príspevok pri narodeni dietata.
tak ja som zvedvakedy mi pride prva materska....
myslim ze dnes nie az vo stvrtok
@pipirka1 dufam ze stvrtok pridu aj ekd by mohli uz zajtra
Ja by som sa nenahnevala aj keby hneď teraz :D
Baby sranda toto sa mi už 2 krat po sebe
1 krát píšem manželovi sms že bodaj by už prišiel rodičák a do toho sms že mi boli pripísané peniaze na účet :D
2 krát priam som sem napísala že už by peniažky mohli dojsť a do toho mi prišla sms, prišiel rodičák aj kočíkovné :D:D:D
co za kocikovne dostavate viacere?
@katkapatrik jednorázový príspevok pri narodení dieťaťa 🙂

Ani ja este nemam.trnava Unicredit bank