Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@helena220 ano príde určite s rodičovským 😀
Csob banovce nabehla okolo 11:00
@zuzka149 takze uz mate rodicak?
@pipinka4 prisiel dnes
@alexandra1104 ano dnes
@alexandra1104 ano 🙂
trnavcanky uz mate niektora rodiciak?
@minkohenika ahoj aj my sme narodeny 3.1 🙂 a tiez mi skoncila materska a bola som sa pytat na urade tak ano dostaneme aj vo februari 🙂
@pipinulkaa samozrejme ze dostaneme vo februari este. rp sa nerozpocitava na dni ako materska. my sme zas 1.1. 😉
Máte tu niektorá Mbank?Kedy zvyknú nabehnut peniazky?
@solinkarka a ked dieťa ma v jan. 3roky, rp príde ešte aj v feb?
áno, aj keby sa narodilo 1.1. máte nárok na rodičovský za celý mesiac január, je to štátna dávka a tá sa nedelí pomernou časťou
@cekankacamomille ako som pisala ked je dieta narodene v januari (ktory kolvek datum) posledny RP pride vo februari
ahoj je možnosť ze nabehne dnes rodicak na úcet BA5
Mne tvrdili že,dnes sa budú posielať ,tak som zvedavá kedy prídu ...a matersku mi vplaca sociálna....
Prešov posielal vraj včera mi bolo povedané, takže asi zajtra, možno dnes neviem či prevod trvá od nich 2 dni alebo 1
Dolný Kubín SLSP už nabehol...ešte nech pip výplata a krásny deň pred nami 😀 😀
Zilina knm prisiel niekomu??
Brezno prima banka mate uz niekto? Ci pride len zajtra?
dunajska streda....mate uz niektora???
@alexandra1104 peniazky na ucte a sms nikde 🙂
TB Malacky prave nabehol....
Kocky TB ma uz niektora?
tie čo máte rodičák 17teho, tak čo myslíte? Nabehne v piatok, či až v pondelok.? Humenné.. 😉

@zuzka149 a kedy si podávala žiadosť na kočikovné? to je prve dieťa.ja som dávala 12.decembra a neviem ci mi to dojde aj s rodicakom na prvu dcerku 16teho