Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@seva112 vychod asi len po snv :D
@alexandra2710 nielen vychod aj v Bratislave dostavaju len vyvolene mestke casti
@moni244 moze nas utesovat akurat tak to,ze nam ostanu dlhsie...mozno 🙂 ale aj tak tomu nerozumiem...
@alexandra2710 no to hej, len ma stve, ze konecne sme na vikend sami a zase budeme trcat doma, lebo nie su peniaze
tak to uz neposlu nechapem jedni uz maju na ucte a tí druhí co akoze aj ti druhi potrebuju peniaze neskutocne vytocena
mne uz nabehlo 11:15 Nitra Spsl-huraa :P
Prislo dneska 11:15 knm Zuno
@zuzanka410 ani BA4 este nema, nepatrime medzi vyvolene obvody
dnes uz ani necakam peniaze... 😢 niektori uz mali aj vcera na ucte tak som dufala ze dnes ta druha polovicka-teda my co mavame posledny a nakoniec vidim ze ani dnes uz nepridu,jedine ze sa stane zazrak,comu neverim...takze opat AZ V PONDELOK,,,DO PRCIC!
KE Slsp stale nic a dnes uz ani nepride ☹
SNV uz doobeda, cas som si nevsimla 🙂
BA II - Slsp nič :(((((((
Poprad nikto nic?
škoda MT - Slsp nič :(((((
Košice okolie nič
Presov zatial nic :(
ja tiež od rána klikám priebežne na účet a stále nič 🙄 a to ja mám m-bank čiže vždy všetko veľmi rýchlo príde 😝
@barbyes jaaj konečne niekto kraj MA 😀 neboj.. dnes nám to nehrozí 😀 ale v pondelok budeme isto bohaté 😀
@tinushka13 tak ja dúfam, že to ešte do večera nabehne 😎 vieš ako sa hovorí..nádaj umiera posledná 😀
@moni244 no naaapodobne...aj mna to stve...ale pravdepodobne s tym nic nespravime 😠
@barbyes v mojom pripade som si vaic ako istá že nie.. už by tu písali aj iné maminky z MA ze nabehol a v TB uz by davno pipla sms.. a kedze vacsina SK nema este rodicak tak predpokladam ze MA sa urcite nepretrhli 😀
Zilina VUB tak predsa nebohol 😉
Mne nič. Už ani nenabehne. Ako vždy 😔 už je vela hodín.
Baby ja čakam posledny rodičak 😀 mam SLSP BA III tak ked niekomu nabehne (aj pondelok,lebo dnes uz nečakam,sms chodia do 12tej) dajte vediet,aby som sa poprijpade mohla stažovať že chcem posledne prašulky,keby uz nahodou všetkym nabehli a na mna by zabudli 😀
Baby,preco cakavate len do 12tej?mne kolkokrat nabehol aj okolo 17:00..

VUB Presov stale nic