Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@simonqa002 materskú vypláca sociálna poisťovňa a príspevok pri narodení zase úrad práce. a záleží od toho, kedy bola tá žiadosť podaná.
Vub stara lubovna,nabehli 🙂
@mirareisenauer ja som toto nejako nikdy extra nesledovala, zaujalo ma to len teraz, keď som tu videla o tom diskusiu. Mám aj iné príjmy, takže tieto dávky som nepotrebovala mať súrne na účte čo najskôr. Nasťastie.
BA 4 vub nabehol
tak minuly mesiac som podala ziadost..no tak fufam ze dnes dojdu 🙂
@hadassah ja som to zistila až neskor, že mi pár mesiacov vôbec nechodil! Odvtedy to sledujem. A tento mesiac ako naschvál ked mal človek väčšie výdavky tak nič nepošlú. 😠 To je zákon schvalnosti.
kosice -/kosice-okolie uz mate?
Baby z Ružinova, máte niektorá?
@mirareisenauer ejha, to sa vážne stane, že nepošlú vôbec? Asi si idem teda spätne pozrieť komplet výpis, odkedy mi posielajú rodičák 😀 či náhodou niektorý mesiac na mňa nezabudli.
Práve mi pípla sms. Konečne nezabudli...
Nam uz v piatok nabehol ;)
@hadassah no mne potom poslali za 4 mesiace naraz. A to som náhodne len pozrela výpisy, že mne od nich nič nechodí. 😀 Tak sa radšej pozri 🙂
vub PO prave prisli 🙂
Vub Poprad práve nabehol
@lilly V našom okrese je to teraz rovnako, ako som písala.. aspoň také mám info
Na upresnenie - pod sociálnymi dávkami som myslela prevažne HN... (ľudia to zvyknú bežne volať "socialka") ono to má svoje opodstatnenie, ktoré tu teraz nebudem konkretizovať, nakoľko sme v téme o RP... KE sú veľké mesto, veľké obvody, možno tam sa k tomu pristupuje inak, nakoľko aj sama som predtým uviedla, že zákon výplatu na účty povoľuje
slsp senec nabehol
Aj mne konecne Vub.
BA4 konecne nabehol a kedze aj buduci mesiac to vychadza rovnako, viem ze cakat 13-teho uz nemam
Tatra banka presov dnes o 10.30 hod.
uz mate niekto kosice?dakujem
@rachel123 nie ale uz by mohli nabehnut 😒
@jarushka_12 viete co to je fakt neskutocne ved to akoze co niektory pomaliuz 12teho maju peniaze a mi co?
ba5 TB nabehol
@rachel123 KE TB nie

@simonqa002 ak si podala ziadost po 10 dni kalendarneho mesiaca tak az na dalsi mesiac