Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zuzik22222 mne minule nabehli az o 17 poobede
@rachel123 ja to nepochopim ved tiez nam treba nakupit dufam ze dnes dojdu , zo vzduchu sa zit neda 😒
Senec VÚB banka = rodičovský príspevok nabehol
chcen sa spytat na Unicredit bank..prislo nyekomu?
@simonqa002 mne uz prisiel 13.2.2015
O 10.56hod
kosicania/kosice-okolie uz mate ?co uz dneska nic nepride?
@moni244 tie skoky výplaty RP vrámci jedného okresu sú spôsobené prevažne tým, že medzi termín uzávierky a termín výplaty "vbehne" víkend... je rozdiel, keď je napr. uzávierka 11teho v pondelok (v stredu 13teho máš peniaze na účte) a je je rozdiel, ak je uzávierka vo štvrtok 11teho (peniaze nabehnú až v pondelok15teho) 😉
inak vrámci jedného okresu by mali byť tie termíny približne rovnaké - napokon niektoré kočky tu píšu, že nikdY nedostali neskôr ako 15teho;
aj u nás je to tak, do toho 15teho, 16teho sú peniaze na účte takmer vždy, často už aj 12teho, 13teho 😉
som z Ke-okolia a ešte nemám, banka ZUNO :(
@blackangel75 aj ja mam zuno banku som z okolia kosic dneska uz nenabehnu neverim strasne zaujimave
@moni244 veď som písala, že mi je to čudné... teda neviem, do akej miery majú rozhodujúce slovo pošty, ale u nás si doslova pošta nadiktovala termín... spomínam si, že raz bola nejaká veľká zmena zákona, strašne veľa sa prerábalo, do toho boli nejaké sviatky, skrátka sme ledva stíhali a to sme ku všetkému mali ešte aj termín uzávierky skôr, ako obvykle,,, boli sme prosiť správcov siete, či sa to nedá aspoň o deň posunúť, proste bola vtedy ozaj vypätá náročná situácia... a nešlo to.... bolo to skrátka záväzne stanovené poštou 😝
mne tiez nenabehol...
Taze Kosice asi dnes nic :(
To je nonsens toto inak!!! Kokos ja som čakala už v piatok že dôjde keďže niekto už mal v piatok a dnes som s tým počítala už na sto percent.... Všetko naplánované, nákup šeky a je mi to tak akurát prd platné.... 😠 a najviac ma serie keď si predstavím úradníčky čo si zubami nechtami držia svoje teplé miestečko s výplatou na účte 12teho 😠 ale žeby sa šli predať od roboty to ani náhodou ....
baby, aspon keby ste citali... viackrat sa tu pisalo, ze KOSICE budu 17.2.
a darmo vam tu uz dve uradnicky vysvetluju ako to je, stale si len nadavate na uradnicky.. 🙄
@lilly A ako je potom možné že niektoré už dostali dnes na obed?
@tanickaskorokubikova odporúčam ti vyskúšať tú prácu 😀 potom konštatuj, či sa niekto "predáva od roboty" 😀 😀
ale to je tak so všetkým, nielen s prácou úradníkov, každý kto nevie, čo ktorá profesia obnáša, tak len nadáva, či už na učiteľov, na lekárov, na policajtov....
úplne jasne je tu viditeľné, že väčšina nemá šajnu, ako to funguje (čo je ok, netvrdím, že to musia ľudia vedieť), ale ušetrite si, prosím, tieto komentáre 🙂
uz aj mne nabehol rodicovsky,cca okolo 10tej...konecne.myslim ze o o mesiac tiez nabehne az 16teho kede to vychadza rovnako..
@dejnas mile rada by som si ju vyskúšala no dostať sa pracovať na úrad je dosť ťažké nakoľko málokedy vôbec nájdeš ponuku práce keďže tam si každý dohadzuje po známosti 😒
@tanickaskorokubikova to už je tvoj pohľad, ten ti neberiem..
možno by si bola prekvapená, akými náročnými testami, pohovormi a skúškami prešli tí zamestnanci
ja tiež neviem, čo presne robí lekár, keď musím dlho čakať v ordinácii, preto si nedovolím na neho nadávať, kvôli tomu, že musím čakať... verím tomu, že zodpovedne vyšetruje iného pacienta
tiež neviem, čo robí napr. pracovníčka v tescu na informáciách, keď idem reklamovať tovar a ona práve nie je za pultíkom.. čakám a verím, že rieši iný problém, preto nemôže byť súčasne na 2 miestach
nikdy nepodceňujem a nenadávam na žiadnu profesiu, nedovolím si tvrdiť, že sa niekto fláka, najmä ak neviem, čo všetko jeho práca obnáša 😉

KE TB ESTE NENABEHOL A DNES ANI NENABEHNE,VIDIM,ZE MAJU CAS NA URADE,SOM ZVEDAVA,KED MI PRIDE UPOMIENKA Z OMESKANIA PLATBY,KTO BUDE ZATO ZODPOVEDNY,POSIELAJU AKO CHCU ☹