Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
baby ako to je s porodnym???kedy ho zvyknu posielat????malo by prist teraz v marci
@miriam17 ahoj mne to ako si pametam prislo rovno s rodicakom
@majuska77 Tu nájdeš všetky tlačivá - dokonca aj potvrdenie pre lekára ak by ho nemal - myslím pre pediatra:
http://www.upsvar.sk/prispevky/socialne-veci-a-...
@majuska77 Nemáš za čo, si to vytlač, vypíš, daj potvrdiť a keď prídeš na UPSVaR uvidíš ako spadne "tetuške" sánka, keď budeš mať všetko nachystané a nebude ťa môcť preháňať - ako sa to stalo mne (nemyslím to preháňanie ale to, že bola prekvapená). 😀 😀 😀 😀
Ozaj, a nezabudni si aspoň 5x kópiu rodného listu dieťatka - lebo ku každému tlačivu potrebujú 1x - akoby to nemali v jednom spise - ale čo už - byrokracia vládne Slovensku....
@p_etrisha Noo, to musíš si najskôr pozisťovať a "vyzbrojiť" sa a až potom ísť na úrad - ako som to spravila ja.... 😉 Viem, že radi preháňajú - to je ich špecialitka - pri prvom synovi mi dala do ruky doklady a ja že " je to všetko čo treba"? Kukla na mňa, že čo chcem a že: "myslím, že áno" - tak som jej stručne vystvetlila, že nie som ani dôchodca,ani nejaký negramoťák aby ma preháňala,a že mám doma ledva mesačné dieťa, tak nech mi láskavo povie, či to je všetko, lebo ak nie tak si ju nabudúce podám a bude si to vybavovať sama! - hneď mi trhala doklady z rúk a kontrolovala to.... 😀 Proste musíš mať aj všade "hubu" inak nepochodíš. No a pri dcérke som už vedela čo asi potrebujem-vytlačila som si,vyplnila, nechala potvrdiť od pediatra,gynekológa a len čučala že to mám všetko zo sebou a nemôže ma prehnať. 😀 😀 😀 😀
ahojte myslite ze nabehnu peniaze uz piatok?ked pred mesiacom az niektorym 16teho
kosice a okolie 16.3.
Tak ja dúfam, že keď minulý mesiac som mala 16. tak tento mesiac by mohol byť 13. Veľmi by potešili. 🙂
neverim,ze dojde 13. teho,kedze aj minuly mesiac to tak isto vyslo a prisiel 16.teho
mne prisiel 13 tak dufam ze to bude aj tento mesiac 🙂
@solinkarka by sa to teraz mohlo otočiť, že tí, čo dostali skôr, by dostali teraz neskôr a naopak
@moni244 nastastie mi to nesuri tak kludne 😀

@emuska27 no kedze mne nabehol az v pondelok, tak ani nedufam, ze nabehne v piatok