Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nevie niekto kedy nabehne RODIČÁK v KE ?🙂
Lilly písala že až 16. 4.
Ja dufam ze budu skor 🙂
@dkethe
ja osobne by som rada isla do prace- lenze dvojicky mi skor ako v septembri 2016 do statnej skolky nezoberu a platit 2 *400 eur sukromnej skolke / jaslam - na to naozaj nemam, to sa mi neoplati ani rano vstat, deti hnat a obliekat a uz vôbec nie auto startovat - bohuzial, situacia so statnymi skolkami je v mnohých mestach taka, aka je 😖
Ahojte, chcem sa spýtať možno trápnu otázku, ale potrebujem sa uistiť, ked mal syn 1. marca 3 roky a ja som 2.marca nastúpila do práce, tak dostanem ešte marcový rodičák teraz?? a ešte sa chcem uistiť v tom, že môj zamestnávateľ je povinný odhlásenie a následné prihlásenie na dôchodkové a tiež do zdravotnej?? Viem,že by to malo byť tak nejak automaticky zo strany zamestnávateľa, ale chcem sa v tom uistiť.
@evkakorcek ano samozrejme este teraz v aprili dostanes rodicak za marec a ano zamestnavatel je povinny to urobit 🙂
tak baby, Bratislava mate uz niekto? Myslite ze dnes pipne sms?
ja som petrzalka Tatrabanka nemam. platby nabieha az okolo 11h. ale nakolko je len 13teho myslim ze nenabehne.
Myslím, že už od zajtra budú nabehovať. Dnes ešte určite nič.
ako vravieva moj...cim,pozdejsiebich dostanem,tym,pozdejsie miniem..jj.tenro,mesiac dobru polovicu necham i ikei za postel,matrac a postelne pradlo pre malu 😉 do pjatku maju cas mi poslat
ahojte nabehli vam uz peniaze VUB-nitra??
@evkakorcek odhlasit sa musis samam do 8dni od nastupu
@baska1 teraz som si to pozisťovala, je to tak, že z dôchodkového ja sama sa musím odhlásiť a zo zdravotnej to za mňa spravila socialka a samozrejme opätovné prihlásenia už vykonal zamestnávateľ. No aspon budem o niečo múdrejšia 🙂 🙂 🙂 😉 😉
@pipinulkaa
@evkakorcek odhlasit sa musis sama,..len prihlasit ta musi potom zamestnavatel ,...
Nabehli dnes vôbec niekomu rodičaky???
@126 asi nie :D
@126 podla mna az zajtra dostanu ti co im chodi 13-teho kedze bol vikend
na väčšine úradov bolo dnes len spracovanie dávok, tada poslanie. RP príde ako obvykle okolo 15 a neskôr.
vub?
@basaandsima ešte máš príliš skoro.
@evkakorcek odhlasenie z dochodkoveho si povinna urobit ty osobne v socialnej poistovni, kedze si sa tam aj sama nahlasovala na zaciatku rodicovskej. Zdravotku riesi zamestnavatel.
ahojte tak co prisli vam uz peniazky
@lenkamarjanikova mne este nie mam vub
aj ja mam vub

Tak dnes to nebude :(