Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@basaandsima
@mony221
@lenkamarjanikova baby uz sa naucte ze to nezalezi od banky ale od danneho okresu odkial ste
spisska nova ves .... to je blbost ze podla okresu ked niekto ma v tom okrese slsp a uz ma nabehnute peniazky
dufam ze zajtra nabehnu spravili by mi radost na narodeniny🙂
Ma niekdo slsp ? 🙂
@lenkamarjanikova v tomto pripade to zavisi od banky,vub ma najneskorsie pripisovanie penazi, az poobede, inak maju banky pripisovanie cca od desiatej
@lenkamarjanikova ale ty mas vub nie slsp tak jasne ze ona moze uz mat...ale nemozes porovnavat dva odlisne okresy kedze kazdy ma iny datum uzavierky
Ma uz vlastne niekdo ? :(
@solinkarka mme je to jedno ja som len pisala ze ja mam vub a ze nic mi nenabehlo ze este mi nic neprislo..viem ze to zalezi aj od okresu ale vzdy mi nabehlo 13 okolo jednej, drujej
Presov ma niekto?
zachvilu sa to rozbehne 😉 😉 😉
@janakomancova myslis? 🙂
@monculka urcite 🙂
mne chodí až 17-teho v mesiaci,mám SLSP,ak to padne na víkend tak skôr,kedysi chodila pravidelne 15-teho
Prisiel dnes niekomu?
zajtra pride
Baby vzdy mávam 12-13teho a ani dnes nicccc?
Caute,bavite sa o rodicaku 🙂 je tu niekto komu nabehla materska?
@petka0202 Áno, ale mne nenabehli a som z Tvrdošína a mávam presne 12.
@julinocenka tebe uz nabehol rodicak?
No takze jako naschval ked mam posledne 2€ treba mi kupit pre malu mlieko a plienky tak stale nic ak nepridu doobeda tak zajtra na sto%
Nie, teraz som kukala, som prekvapená, mám slsp.
Martin slsp teraz mi nabehla na ucet materska.
Baby neprijde Vam asi ani zajtra kedze posielaju az dnes s datumom splatnosti 16teho, tuto informaciu mam priamo z ustredia uradu prace ktory pridavky vyplaca
ani mne nie, som prekvapena, lebo 14teho uz byva
@mariska1989
ja mam presne toto iste
posledne 2e v penazenke,cakam na ten rodicak jak na zazrak..
a ten sa asi dnes neudeje..cize zajtra,alebo pozajtra.. 😢
@julinocenka ja mavam 13 teho a este nic tak uvidime mozno az zajtra. :( a 0,50 centov v penazenke

@lenkamarjanikova takze nic ☹