Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@luba28 Mozno keby si bola v nasej kozi by si sa divala na to inak.Zial v nasom state je clovek vdacny v tejto suvislosti za kazdu informaciu,ci uz sme sa svojimi 5timi prispevkami-myslim to obrazne trafili do temy,alebo sme z temy trochu vybocili...Aj tak si myslim,ze za chvilku tu bude 100 novych prispevkov komu,kde a kedy pipla sms z banky,takze nic take strasne sa nestalo.....
@lalinko2010 a
@olioliver dakujem moc za rady,dobre mi to padlo ze som na vas tunak naďabila , lebo mi nemal kto poradit, len mamy co to maju tiez doma, az by som este volaco nevedela napisala by som teda tu IP,papa
@luba28 aj ja som chcela napísať ale reku budem za zlú. Lebo hľadám jedno a tu úplne o inom
@anickaaa6aaa tak teda kukla som na ucet a rodičovský stale nic
@janasim rada pomôžem...
ohľadne RP a PnD som písala, okres LEVICE na účte peniaze 15.04.2015....nečakať skôr a vlastne to je dnes. takže by ste ich mali mať na účte...
bratislava 5 už nabehol niekomu ?
VUB má niekto už? Ja ešte furt nie TN kraj :-/
Prisel vobec niekomu uz bo ja sa tu uz uplne stracam
@lalinko2010 ako zistim ten rozpis Rp výplaty? Som z kysuckého noveho mesta
@alexandra1104 Nie,vsetci cakaju...
nejak tazko sa to rozbieha 😒
@126 to zistíš len cez up že kedy je záverečné spracovanie dávok a od toho sa odvíja platba.
csob cadca mááááááám 🙂
@voskovka HURAAAAAAAAA dakujem za skvelu spravu🙂
@aqwalin123 no ved to 🙂 mozme ist almuznu minut :-P
TB Žilina už
TB ESTE NIC...
@janasim opATROVATELsky je v sume 225eur takze ak ti to schvalia budes mat tych 220aj cosi ja ho mam.-)
piestany tatra banka nabehol 🙂
KNM zuno prisli
Baby, dostanem ešte rodičovský, keď dcera mala 3 roky 9.marca?
Tatrabanka trencin uz nabehla
SLSP - akurát pípol rodičovský...
a kto ma vub a je spisskej novej vsi chcem vediet ci prisli
@lajlilinka odkial si?

To je normalne ved dochodky dvihaju stale a rodinne pridavky zdvihli za 7 rokov o 3€.