Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anickaaa6aaa hmmmm,no minuly mesiac o takom case si kritizovala,ze si chcela videt komu kedy nabehol rodicak a ze sme si dovolili 5timi prispevkami zajst do inej temy a teraz to robis sama. :(Zlodej kriciiii chytte zlodeja.A ja tento mesiac idem ze pozrem ci uz niekomu nabehli peniaze a tu debata o povolenom a nepovolenom precerpani,ale toto je debata o tom,ci uz niekomu nabehli peniaze a nie o tvojom hospodareni s peniazmi.Pekny den vsetkymmmm.... 🙂
neviem ci neni este skoro cakat,..mne stale neskor peniaze pridu.ked budu v piatok tak radost velika 😉
@deniskami
@olioliver vidíš já som na teba už zabudla čiže tu nevysedavam a nekontroluje každého. A napísala som jednu vetu nakoľko vy ste si kľudne mohli založiť tému a diskutovat
@katkapatrik ved ja viem,ze skoro asi na nich,ale vecsina z nas caka ako na spasenie a verim,ze nie som sama,ktora uz od 12teho hypnotizuje mobil s prosbou piiiiipaj 🙂 🙂 🙂
@petka0202 ale má písala jedna mamka že je alebo nie je v minuse čaká na RP a ja tiež cakam
@katkapatrik no ale v pondelok je uz 18teho,co mi este nikdy neboli peniaze tak neskoro pripisane..Takze do piatku by mali byt na uctoch,teda dufam 🙂
@olioliver ja skor som dostala 18teho rano jak 15teho v piatok ...takze si nadeje nerobim 🙂
@anickaaa6aaa ja som ti len pripomenula,ze niekedy treba trosku aj prizmurit oko,je jasne,ze sa niekedy tema par prispevkami zvrtne,no potom aj tak pride 100 prispevkov kedy,komu ,kde zapipala sms s peniazmi....
@anickaaa6aaa kebydavali aspon 400 e ale cakat na 200 e s velkym strachom kedy konecne pridu nch bezim na nakup a zas od zaciatku cakat a cakat ... normalne krutim hlavou
@katkapatrik No to si ma nepotesila.Ja som vzdy dostavala najneskor 15teho a raz sa mi stalo ze 16 teho a to som myslela ze bola nejaka vynimka. 🙂
@olioliver bla bla bla ano som drza...
@petka0202 :D
Do piatka sa dočkáme snad vsetky
@ivkaavivien a ja ze niekto pise,ze uuuuzzz,ked mi zasvietilo upozornenie 🙂 🙂 🙂
Potesim vas bytca prave nabrhli co som dost prekvapena :D
@monika74 aku banku mas
Akurat mi nabehol , milo prekvapena 🙂 ZA - slsp
žilina zatial nic hadam do pol konecne pipne
Ja nic zilina slsp :(

@deniskami este ze ja mam vedenie uctu zadarmo 🙂