Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@katarina_04 tak ked to tak budu posuvat,dam radsej na sek,tam mam istotu,ze pridu presne 18teho,kedze som B......teraz hypnotizujem mobil a potom budem vyckavat postarku 😀
@katarina_04 asi tak, som zvedava kedy dojdu ci zajtra alebo az v pondelok (az 18teho). Dala som si vyplacat na ucet aby som mala skor ako cez postu, aj som mavala lebo postarka nosila az 21.-22. v mesiaci
@katarina_04
@deniskami a nema sa nahodou vyplacat do 15teho? Aspon kedysi som pocula, ze peniaze maju dojst najneskor 15teho v mesiaci
Slsp roznava teraz nabehol
malacky tatra banka nabehla teraz
Trencin, nabehol uz vcera, VUB
DK SLSP práve nabehli 🙂
Košice maju zas cas
@katarina_04 aj mne tak vyhovovalo. Hneva ma to, ze pokial nutne potrebujem zaplatit sek ktory musim uhradit do 14teho a pokial nie hrozi pokuta tak mi nie je vsetko jedno. Divne, ze uzavierku mali do 12teho a peniaze este neposlali a ano mohli by pridat
Michalovce raiffensen teraz nabehli 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
PRESOV teraz nabehol banka slsp 😀
Ke ms uz nekto
Okres SC nabehol
@lilly0812 no tak to by bolo pekne surové od nich....nech sa hrajú s peniazmi tých čo ich majú dosť a nepotrebujú platiť šeky a hlavne jesť.....
@ivkaavivien ke nabehlo tatrabanka
Nám ešte nie a zvlaštne je že ani preplatok na dani nám neprišiel je toto možné???
@katarina_04 baby a preco sa rozculujete? Ved vzdy chodieva okolo 15teho +/- 3 dni,nie? Tak ppckajte do piatku,urcite nabehne 🙂
Inac niekomu uz z vas chodilo viuctovanie za byt ? preplatky nedoplatky ? nepametam kedy minuly rok chodilo ☹
@katarina_04 presne tak a nie je pravda, ze tatrabanka pripisuje okolo 10 hod, kedysi mi pipla sms do 10:20 no posledne mesiace po 11:30 hod.
BA II nabehol SLSP
Ahojte baby..mam otazku..materska mi skoncila 8.4. a hned som presla na rodicak..cakala som vyplatenu matersku za tych par dni a zvysok rodicovsky prispevok..lenze mne prisiel len rodicak v plnej sume ako za cely mesiac (a povedzme si rovno,materska vysla ovela lepsie)..stalo sa vam uz nieco podobne?mozem si narokovat na vyplatenie zvysnych penazi?obrali ma o 50 eur..co je dost
Sabinov ma zasa cas...

Košice niekto