Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@okataivana ja mam iba pridavky, co to? normalne zacinam byt znepokojena. pozeram aj IB, nic
@karinkaeich no karin to neviem prečo, možno zavisí od banky. ale mne to chodí vsetko naraz aj přídavky aj rodicak.a to som prekvapena ze to prislo dnes, lebo normalne to chodí az okolo 16 za posledne mesiace to zial tak bolo , tak som prekvapena ze uz dnes...
SLSP teraz ... RP + prídavky
M-Banka 🙂 ...RP+prídavky
prima banka ano
slsp Šaľa áno
@okataivana ved aj mne, stale naraz. teraz nie, preto neviem, ach
@karinkaeich tak to je zvlastne ked nepridu tak chod na UPSVR
Ano uz mam na ucte . Cakala som ho az zajtra ale potesi, aj ked len an par minut kym neodidu prikazy na uhradu
@zuzin78 a mozme cakat další mesiac....stretneme sa tu vsetci 14,6
Trnava - VÚB - mám ... 🙂
@okataivana presne tak
Vub KE teraz nabehli 🙂
Aj Zuno KE nabehli obe naraz.
Vub michalovce mam
baby nahodou slsp ba?
Baby toto vam nabieha iba rodicovsky ci aj materska?
Nitra-VUB teraz nabehla 🙂
@23petka
materska Lehoty na výplatu dávky
• mesačne pozadu v lehotách určených Sociálnou poisťovňou, spravidla okolo 20. dňa kalendárneho mesiaca nasledujúceho po kalendárnom mesiaci, za ktorý sa materské vypláca
takze dnes je len 14,5,
na Matersku asi musís este počkat-asi az buduci tyzden
@okataivana Ďakujem za info 🙂
@okataivana volala som, a prisli pred cca 30min.
@karinkaeich t
tak to je zaujímave ze najskor pridu přídavky a pak Rodicak, no hlavne ze prisli
pekny den zelam ivana
Trnava csob maaaaaaaam
presov VUB ano
ja mám VUBku a prišli ešte včera..teda, bola som prííííjemne prekvapená..... 😀 😀 😀 😀 😀 ale zas minulý mesiac to bolo až 15teho poobede 😝 😝 😝 😝
@denisenko
@orieska325 Dievčatá a ak som si dala posielať na poštu lebo chcem meniť banku a ešte nemam vybratu kam tak som si dala na postu neviete kedy mi pridu tam?Dakujem 🙂

vub ke teraz nabehli 😉