Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
tiež ma zaujíma či myslíte že nabehne rodičák v piatok ?? ... podľa toho čo viem vždy už 15teho maju vsetci teda vacsia vacsina a ja mam den pred nimi ak je to takto na vikend ....
Pochybujem že v piatok. Mne chodí od 13-16. Takže v pondelok až. A v piatok je len 12☹
Hmmm ale bolo by od nich pekne keby už V piatok nie .....aj keď asi nie teda skoro určite ale nebolo by to od veci moc
už viackrát bol 12-teho......mohol by aj teraz...... 😒
🙂 podla mna pondelok pri mojom stasti aj utorok mam Slsp
Tak joooj by bolo fakt fajne keby už V piatok došli A keď nie až V pondelok síce lepšie V piatok ale tak oni vedia nás naschvál ponatahovavat
@nikusa2102 ked pridu v pondelok aspon dlhsie vydrzia 😃
@mony221
no mony ty si optimistka - u mna su fuč za dva dni.poplatím co mam a dycham vzduch dalsie tri týzdne 🙂
@okataivana ......no asi tak nejak to funguje aj u mňa s tej almužny....... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby ked som od 3 decembra2014, na materskej,kedy sa mam ist hlasit na urad prace ohladom prechodu na rodicovsku,a kedy dostanem poslednu matersku?
Twnto mesiac mozes ist..bud tyzden ked skocis tak bud mesiac uz dostanes rodicak
@okataivana neboj Fico nám zvysil od 2016 budeme mat o cca 54€ viac 😀 to sa bude zit 😀 este ze mam toho mojho partnera lebo z tejto almuznej by som veru tazko tazko zvladla
@biancal
@kikushaa no ak som dobre pozerala spravy tak Fico to odfajkol na tej jeho tabulke ze od roku 2016 sa zvysuje rodic.príspevok na 280€ ale myslim ze je tam uz zaradane aj tych 23,56...a ano aj materska bude ratana z platu 70 alebo 80% myslim ze to plati ale este si na to pockame par mesiacov...ved idu volby predsa treba nejako oci zalepit mamickam aby volili
@mony221 ja som nasla zase toto http://babetko.rodinka.sk/peniaze-a-zakony/aktu... a je to stare dva dni..
To je potom kraaasna podpora,maminky rychlo supnite deticky do jasli a tahajte robit!!!idioti,ja si chcem dietatko uzit a vychovavat ho a ucit ho vsetko pekne sama..a nie slahnut ho do jasli,ved medzi deticky pojde do skolky

Ale kocky rodicak V piatok asi ťažko nabehne na účet že ... dosť nepravdepodobné že či ?