Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Aj mne chodi materska ten den ako aj vam tu rodicovsky
materska tatrabanka teraz nabehla. inak baby nemate niektora minimalnu matersku? kolko to je bez pridavkov
no zatiaľ nič....nabehne v pondelok..... 😒 😒 😒
Zatial peniaze nenabehli. Jasne preco by sa urad obtazoval poslat "skor" ved 16teho je v utorok, oni maju cas
Ani ja nic nr tb
baby a rodinné prídavky chodia tiež so sociálnej poistovne? lebo ja teraz prvý mesiac nemám už rodičák tak kedy môžem čakať apson prídavky?
Materska-Pezinok,vub- prave nabehli
Aj mne prave nabehla materska vub Bratislava 🙂
Prešov ma niekto???
a rodicak zienky? co myslite kedy nabehne ten?
V pondelok :(
Ja asi tiez zbytocne cakam :( kn
No jo..dnes dostali len vyvoleny...nuz dufam zeposlu naschval,az v utorok co mam uz plany akovse stihnut,obehat bez malej ☹
@emuska27 presne mala je s babkou a ja som chcela zatial nakupit vybavit lebo s nou je to tazko :(
@si_mo_nka321 ja kazdy mesiac necham,malu doma a idem...ake bravam,aj ju,ale az ked mam,postu a nekere obchody za sebou...sak aj ja mama narok na den bolna
@emuska27 hej len ja ako slobodna matka to mam tazsie nakolko aj moja mama chodi do prace takze s nou nemoze byt hocikedy
Rozbehne sa to tu dnes či nie? Čo poviete baby na to?? Ja dúfam že áno lebo v peňaženke mám len 0,20€☹. Z tých par korún sa fakt nedá vyžiť. Mali by nám zvýšit ten rodičovský príspevok.
ale ano, rozbehne. dnes pridu... 😀 snad... 😀
Baby ak niekto knm zilina..prosim napiste

@ivka_ka no len baba pred tebou sa pýtala, čo má rodičák s pn