Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja som zvedava ci nabehne aj materska alebo iba detske pridavky
Prosim napis ak ti pridu
@nikusa2102
@alexandra1104 jasné V pohode hneď sa ozvem ak zapipa sms .....🙂
mne materska nabehla ešte v piatok, už len pridavky čakam ...
Zienky michalovce rodicak ma niektora???
@monika1302 my az ked zajtra ak sa to dnes spusti..... ☹
Baby fakt este nikto
@alexandra1104 este je skoro. Vatsinou banky pripisuju 10:00-11:30 hod.
PE zienky este nenabehol rodicak ?dakujem
Nitra maminy nabehol.uz rodicak niekomu?
Hall, sa trosku zobudte a uvazujte, banky pripisuju od 10-12, co cakate, ze rodicak bude na ucte o osmej rano? Ja tiez cakam, ale viem, ze mam este hodinu cas, az potom mozte stresovat, ze az zajtra
@moni244 Na predlzenej su maminy len do 6tich rokov,potom uz rodicak nedostanu,ak sa @126 nezamestna,co ma dnes problem aj mama so zdravym dietatom, bude mat len davky v hmotnej nudzi,ak na ne bude mat narok,a to je malo aj pre zdraveho cloveka,nie to este pre chore dietatko.....na toto by mal stat mysliet.....kde maju maminy s chorymi detickami brat na lieky...
Nove Mesto nad Vahom mbanka uz nabehol rodicovky
@nezbednicka2 kedy vam na behol?
@martina054 pred chvilou
@lilly0812 áno, to áno, ale väčšina žien má aj partnera, čiže v takomto prípade, že dieťa je dlhodobo choré, matka nemôže ísť do práce, tak by mal partner zabrať a zase, aj partneri mávajú voľno, čiže ísť raz do týždňa na nejakú brigádu by nemal byť problém. A zase zvyšovanie rodičáku, si zober, koľko je to peňazí za tých 2,5 roka, skôr než zvýšiť, by mali spraviť štátne jasle a zvýšiť kapacitu škôlok, rodičák navýšiť, ale len napr. do 2 rokov dieťaťa a potom už jasle a škôlka a hneď by bolo lepšie
@deniskami ale sú okresy, kde sa to dá a ide to tam ako na bežiacom páse
ZA - slsp , rodicak +pridavky prave teraz
@nezbednicka2 aj ja mam MBANK a este nic
Zilina knm zuno
presov ratam na zajtra,ale mozno ma prekvapia🙂
zilina tb zatial nic

Ja som Žilina