Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Trnava nabehol niekomu rodicak?TB
Vranou slps nic
Mna asi šlaktrafí !!! Oni si myslia že z čoho žijeme !! !! Je 16 a je uz 10:20 a nic !!!!
PO …...TB nic
Ja mam mbank a mne uz nabehol
tak ja som sa konečne dočkala 🙂
@lilly0812 ešte stále nič... Ani kamoške čo ma VÚB tak nič. Asi sa máme ísť najesť trávy. 😀
@gogolienuska ha ha dobru chuť=)
@gogolienuska mne to nedalo a zavolala som priamo do banky. Ze im uz dnes zopar mamiciek volalo. Ziadna platba na ucte nie je
😁
@lusi24 ešte, že je leto. 😀 horšie to bude cez zimu
no bohužail tam ti bude musieť stačiť len sneh=) teda voda=) či blato? 😀 😀
@lilly0812 teraz som spätné kukala na sms A minulý mesiac mi prišla až 10:53 tak ešte do 11 počkám. Dokedy je vlastne musia byť na účte??? Myslím dátum.
@gogolienuska cele to je divne. Uradnicka stale tvrdi, ze v piatok poslali. Keby to tak bolo tak mam peniaze uz vcera.
ja dufam ze presov pride dnes
@gogolienuska do 19. tusím
@gogolienuska dokedy? Netusim. Kedysi chodievali do 13teho. Ja som pocula zevraj do 15teho musia byt vyplatene. Urad ma kazdy mesiac stanoveny iny termin, buduci vraj budu neskor o 2 dni
Nemôžem si pomôcť, ale musím to napísať - toto je už drzosť, ale volať do banky či peniaze nabehli, volať na úrad či poslali peniaze, to robíte každý mesiac?
toto keby ste zamestnávateľovi robili každý mesiac, tak tam už nerobíte, že kde mám výplatu je 10teho 11hod a peniaze nikde, kde mám stravné lístky, je 1ho 9hod a lístky nikde.
Viem nemáte iný príjem ako rodičovský príspevok ale aj tak, baby nikto vám ten rodičovský nezoberie, nepošle na svoj účet a ani na adresu svojho trvalého pobytu.
My sme mali uzávierku 11.06. a peniaze boli na účte 15.06.
@gogolienuska minuly mesiac mi sms prisla 10:43
Slsp okres ka uz vcera som cakala....
trnava nabehli
@lalinko2010 nehnevaj sa ale keby si meskala 3 dni s platbami a hrozili by sankcie tiez by ti to nebolo jedno. Nie je drzost volat do banky ked pomaly nemas dat dietatu co jest, treba kupit lieky no nemozem lebo peniaze neprisli. A nie nerobim to kazdy mesiac. Napr. minuly mesiac dosli 14 teho, poplatila som. Teraz mi uz dva dni vyvolavaju kde je platba, pokuty 5 az 10 eur. Zrejme nie si odkazana na davky.
Ach nielenže košice su roxkopane este aj rodicak sa nehlasi

@marikaema to je blbosť