icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

soniada
21. júl 2015

@petervencel to uz ste mali davno mat asi tiez nieco nie je v poriadku radim Vam si zavolat na infolinku radsej..

tatinko82
21. júl 2015

Tym co nedosli peniaze a maju papiere v poriadku dojdu okolo 27.7. v druhom vyplatnom termine.ale ze uz by sa to nemalo opakovat ze dojdu tak neskoro.

tatinko82
29. júl 2015

Ja som hadam posledny komu dosla materska.je 28.7. 11.15 a 13 dni po termine ale predsaaaaaa.ale oplatilo sa cakat

miriam654
29. júl 2015

Ľudia, tak mne až dnes tiež.

lilly
3. aug 2015

kosice a okolie v auguste - 14.8. 😉

monika1302
3. aug 2015

@lilly skade vies??to je piatok ze??cakala som az 17

foolie
4. aug 2015

@monika1302 pracuje na upsvar v KE 🙂

lalinko2010
4. aug 2015

Levice a okolie tiež 14.08.2015....čiže nehádzať sem potom otázky komu nabehlo a ako nie..... 😉

jarus74
6. aug 2015

@lilly diki za info

monr
6. aug 2015

okres DS upsvr 14.8.2015

mirareisenauer
9. aug 2015

@maciatkolulu no mňa sa to sice netýka, ale ako ste sa vyjadrili na margo niektorých žien, že smer práca, verte, že mnohé by chceli, no nie vždy sa to dá. Aj kvôli dieťaťu...Nie každý má to šťastie, že mu má kto dieťa povarovať, nie to, že si ešte platiť súkromné jasle. Ja mám syna v jasilach a cena niekoľkonásobne presahuje tú smiešnu čiastku, ktorou štát prispieva matkám snáď ani nie na plienky. A čo sa týka iných štátov tam majú viac možností kam dieťa umiestniť a určite aj viac financií na to. Je to moj názor, ale zdalo sa mi to trochu nevhodné. Treba si uvedomiť , že za to, že ja mám prácu, nie každý ju hneď musí mať...

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
mirareisenauer
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
mirareisenauer
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
mirareisenauer
10. aug 2015

@maciatkolulu no my máme len jedno dieťa, tak neviem,prečo by mal manžel platiť ešte niekomu inému 😀 Ja ho neočakávam, nie som na to odkázaná. Áno, pár krát som nedostala rodičovský, tak som sem prispela. A to, že som tu a "brúsim" tu neznamená, že nemám na zaplatenie drahších jaslí 😀 ale pobavili ste ma, svojim postrehom. Ale vaša drzosť a odvaha sa cení 😀 a o tom, že ak má niekto o niečo viac peňazí, tak tu nemá na mk čo robiť som nevedela. 😀 pardon teda.

mirareisenauer
Odpoveď bola odstránená
wilagrande
10. aug 2015

to je "uroven" tato diskusia co by mali zeny drzat pohromade sa tu osocuju kto ako zije kto ma viac kto si co moze dovolit je to hnus si precitajte nazov diskusie a ak tu mate riesit nieco ine otvorte si vlastny debatny kruzok napr.podme sa hadat ...ubohost toto osocovanie a ponizovanie kazdy zije ako moze a ake ma na to prostriedky moj muz robi mimo sr nestazujem si ale nikdy by som nedokazala urazat inych hanbite sa baby

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
mirareisenauer
10. aug 2015

@maciatkolulu o jeho dcéru sa staráme už dlhý čas my, takže výživné neplatí nikto nikomu. Nemáme potrebu od nikoho drankať peniaze ako vy. 😀 Ale ďakujem za to, že sa o mňa zaujímate a zisťujete si tu čo sa dá. To človeku polichotí...Lenže zjavne ste asi nenašli vvšetky moje príspevky,kde som to spomínala 😀 A dobre si pozrite ako ste začali útočiť na mňa vy prvá, za to, že som len napísala, že je nevhodný váš príspevok. A nič v zlom, ale s takým človekom ako vy nemám o čom diskutovať. Ďakujem

lilly0812
11. aug 2015

Budú peniažky ešte tento piatok či čakať zas do 17teho? (Trenčiansky kraj)

janakomancova
11. aug 2015

@lilly0812 mali by byt v piatok uz 🙂

126
11. aug 2015

Ja si tiež myslím ze budú v piatok, lebo som sa Pozerala do výpisu a tam mi to ukázalo kedy chodievali pred tým podľa dátumu kolkeho bolo a samozrejme tie víkendy

lilly0812
11. aug 2015

@janakomancova to by bolo fajn keby to tak bolo

wilagrande
11. aug 2015

a ja stale cakam na nemecke pridavky od maja a stale ništ :( ale bude prekvapko ked nabehnu spetne

anna1991
12. aug 2015

pridu isto peniaze teraz v piatok

ajka69
12. aug 2015

tiež si myslim...

alexandra206
13. aug 2015

musia pprist zajtra bo ma vystre