Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja som SLSP a nic.......17tehoooo!!!!!!! bozeeeeeeee
takze niesme jedini s materskou... rodicak mi prisiel 13teho 🙂
Ja uz mam aj minutu, ako to, ze niekde este ani neprislo??? 😕
pytam sa za kamaratku-senec tatrabanka ?kedy vam nabehol RP?
Je tu ešte niekto - komu nenabehol rodičovský príspevok ...som z BA - účet TB ... a zatiaľ stále nič. Ďakujem
Košice-zatial rodičak v nedohladne..🙂 je tu ešte niekto kto ho nedostal?..
Materska Zilina stale nic... mbank
@lilly0812 ahoj, toto by ma zaujímalo, spĺňate podmienky na predĺžený rodičovský príspevok ale nepriznali, na základe čoho ho nepriznali? keď ho nepriznali to znamená že nespĺňate podmienky...
@075 - rodicak BA tatrabanka nabiehal uz v piatok, volaj tam ..
ahojte, tiež mi ešte neprišla materská tento mesiac... zajtra tam volám...
po dnesnom telefonate na socialku - dnes je uzavierka, dnes sa posielaju posledne peniaze, takze urcite najneskor v pondelok pride materska... 😉
prave nabehla materska 🙂 24.8. ...
Twn mesiac to kedy bude kosice okolie ked 15 je sviatok??
@monika1302 No, predpokladám, že asi 14., prípadne 16.. Noo a možno nás prekvapia, že to stihnú ešte 11. 😉 - čomu moc neverím.
@lalinko2010 splnali sme 3 diagnozy podla tabulky. Odklad od alergologia, krcnej lekarky aj neurologicky. Za lekarske posudky som si zaplatila 30 eur. Alergologicka aj krcna s pediatrickou ostali zhrozene, ze komu to potom davaju ked nie choremu dietatu.
minuli rok ajked bolo 15v pondelok prisli mi az 16 ale aj tak dufam ze to bude 14steho
@lilly0812 bude to znieť hnusne ale posudkový lekári nepovažujú alergológov a imunológov za lekárov, čiže môžeš mať aj xy vyšetrení od takýchto lekárov a neprejde ti žiadosť. to isté platí aj pri posudzovaní na peňažné príspevky na kompenzáciu. Krčná lekárka - akú diagnózu stanoví? zväčšené mandle?
napíšem ti jedno ale isto sa bude veľa mamičiek hnevať, ale bu´d rada že tvoje dieťa nie je na úrovni 3 mesačného bábätka, je vyvinuté - fyzicky a psychicky - hnev ohľadne nepriznania príspevku pochopí len matka ktorá také dieťa má doma, s vážným postihnutím a nedostane kompenzáciu...ale to som už odbočila od rodičovského príspevku ku kompenzačným príspevkom...a to je už iná kapitola.
@lilly možem sa spytat na Nitru???
@merrykovacova ja viem len kosice, kazdy urad si to urcuje sam
V Ke mal uz niekto matersku ?
@tina2207 to vazne si myslis ze tak skroro? 😀
@solinkarka od Decembra som na materskej a neskor ako 6-teho nemam 🙂 takze myslim to vazne ;)
@tina2207 aha tak super 😉
@solinkarka materska a rodicak je rozdiel,nie?

@sonicc Citam,len väcsina mamiciek to berie ako to iste,tak preto som sa pytala😉. Tak potom treba kontaktovat SP pravdepodobne neposlali.