Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prešov ma niekto ? Ja mam slsp a nic :-\
@deniskami ja neviem. no myslim, že mám ako vždy vňčšina.. raz to bolo tak že v piatok som mala a iné mali v pondelok a inokedy som ro mala naopak zasa.. myslím, že to záleží len a len o d tetušky, ktorá zadáva platbu a jej splatnosť.
My tiež čakáme,že príde zajtra..oni to posielajú ako sa im chce.Pýtala som sa na upsvr kedy posielajú,tá mi vraveli,že od 13. do 15. V mesiaci posielajú..niekedy mám už 13. peniaze na účte,niekedy až 17. v mesiaci..
dnes nabehol rodicovsky, KONECNE!!! dufam, ze aj vam 🙂
@tinushka13 neviem dokedy budem opakovat v tejto teme: zadavanie uhrad nezavisi od tetusky na urade, kedy sa jej chce. Oddelenie, co spracuva socialne davky ma stanoveny presny termin uzavierky na cely rok dopredu. Su presne dane aj vyplatne terminy. Tak sa mozu tety aj na hlavu postavit, skor to poslat nemozu.
tak na nas ta pondelkova splatnost nevysla v KE, a bude asi az zajtra ....
@monr jezisi ved som to tak myslela.. tak hadam to nenahadzuje cely urad ale tetuska na to opravnena z toho useku. je mi jasne ze to je stanovene a ze sa ona rano pekne nevyhaja a nepovie si ze DNES je TEN den.. ooch...
@monr Ale takto to bolo aj myslene. Ja som to len pomenovala TETUSKOU . pretoze asi nejaka osoba to ma nastarost. no nikde nieje uvedene ze ona o tom rozhoduje. Je mi jasne ze kazdy kraj ma inu platnost resp. ine terminy a pod.. ale hadam to niekto nastarost ma a nerobi sa to len tak..
@tinushka13 ja nechapem,preco ten co ten co to ma na starosti,neurobi tak,aby bol rodicak a pridavky naraz v jeden den vsade....
@deniskami presne.. tak toto nepochopím 😒 jeden štát.. jedna pokladnica tak šup šup.. ale to my s tým nič neurobíme.. len každý mesiac čakať 😅
Mne dnes poštárka doniesla peniažky 🙂
Ze postarka vcera doniesla :D dobre som sa zasmiala 😀
jáj,,to kde bývaš, že poštárka chodí aj cez štátne sviatky.. 😀 😀 😀
Mozno ste mali protekciu a druhy mali smolu🙂🙂
no čo dievčatá dnes sa dočkáme konečne??? 🙂
@vladik2013 dufam 😀
Košice slsp prave nabehli 🙂
Uz to zacina dufam sa dockame 😀
poprad mbank, konečneee 🙂

Trnava otp alebo slsp mal niekto?