icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

marylis
15. okt 2015

Baby, a prispevok na starostlivost kedy chodi, neviete? Teraz by som mala dostat prvykrat, takze vobec netusim..

radacak
15. okt 2015

Zienky a pridavky a materska chodi zvlast? alebo spolu? lebo ja som si menila chodilo mi postou a teras prvy krat na ucet.ale prisla mi len materska,,to akoze 23 mi poslu postou?? 😀

hemka
15. okt 2015

Mne došli len príspevky na deti, ale zo sociálky materská ešte nie, dúfam, že zajtra sa budem viac tešiť 😉

katarinka2511
15. okt 2015

VUB Stara Lubovna,nabehli do obeda

katuskatt
15. okt 2015

@emuska27 to aj my. Nasa mala si ich nechce ani vyskusat,takze nema este ziadne kupene

emuska27
15. okt 2015

@katuskatt my sme uz boli v deichname a este jednom..no des..bez nej sa bojim kupovat nech nemusim x raz ist do mesta...naj ze jedny boty ma 22ky a dalsieb25ky..vsade je ine cislovanie ☹

simca444
Autor odpoveď zmazal
simca444
Autor odpoveď zmazal
marylis
15. okt 2015

@simca444 nie, myslim prispevok na starostlivost (na skolku- 230€). To mas miesto rodicovskeho, ked ti dieta chodi do skolky. 🙂

lilly
16. okt 2015

@jarka721 vidim do buducnosti... 😀 😀 😀 ale nie, robim na upsvar v ke na ekonomickom a som o termine soc. davok informovana mailom zaciatkom mesiaca, tak vam to tu dopredu pusuvam kazdy mesiac 😉

lilly30
16. okt 2015

@veriko slsp

ataz
16. okt 2015

@alexandra206 keď si posielam do zuna, alebo zo zuna do vub, vždy to na druhý deň mám 🙂 aj teraz tak nabehli, len neskoro prišli 😉

katuskatt
16. okt 2015

@emuska27 aj my sme bolu v deichmane. Ale ako sme jej ich chceli obut,tak hned zacala kopat,kricat,plakat. . . . no ostuda ako hrom. Tak som si nakoniec povedala,ze jej ich objednam cez net,ked ich bude mat doma na ociach tak ich bude chcet ( mam to vyskusane). Len teda pojde hlavne o cislo topanky.

dianka3
16. okt 2015

Dostali ste rodicak? Myslim dnes alebo vcera, ja dostavam 16 teho doobedu a stale nic 😠 mam csob banku a doteraz som nemala niky problem az dnes stale nechodia 😠

emuska27
16. okt 2015

@katuskatt ja nerada obj,naj je vyskusat..nuz sme boli dnes z malou v meste..sme,aj oplieskali almuznu 😀 cizmy som kupila v tesku a snehule v deichmane..este ze tam maju tie rozpravky pustene.ale bolonto rychlo nastastie..tak sme uz na zimu vybavene..ma,1novu a 2stare bundy..topanky vselijake,oblecenia ze skrina puka 😀 kebybnepoprchavalo sla by som sa snou aj do mesta prejst..ona je nakupna maniacka 😀

simca444
Autor odpoveď zmazal
dianka3
16. okt 2015

@simca444 vobec netusim, nemam sa tu koho opytat a nyvyse ma kazdy inu banku,kamoska ma otp banku a ona uz mala vcera

simca444
Autor odpoveď zmazal
cheria
16. okt 2015

baby uz vam dosiel rodicak??????? ja mam prima banku a nic nepiplo aj ked pridavok na dieta dosiel, asi tam budem musiet zajst kde nastala chyba

evittam
16. okt 2015

@cheria No tak to musela niekde nastať chyba, nakoľko rodinné prídavky chodia spolu s rodičovským príspevkom.

barborka017
16. okt 2015

@cheria ani mne ešte neprišiel rodičak iba prídavky na deti a to včera... nechápem vždy mi to chodilo spolu.

kuukii
16. okt 2015

unicredit prišiel v pohode.

monr
17. okt 2015

do tejto témy píšem poslednýkrát.
tetušky si termíny nevymýšľajú, dostanú dátum uzávierky. a posielajú na ďalšie oddelenie, kt. zadá príkaz na úhradu. Ale POZOR, dátum uzávierky sa nerovná dátumu splatnosti. Takže ak @lilly0812 oznámili, že peniaze poslali v pondelok, bol to pravdepodobne dátum uzávierky. Splatnosť bola zadaná na neskorší dátum.
A peniaze aj tak prídu všetkým, rozčuľovanie sa nikomu nepomôže, a nadávanie na úradníčky už vôbec nie. tie sú v tom úplne nevinne.

vydrnik
17. okt 2015

Rodicak a pridavky mi chodi na ucet vzdy 16.tento mesiac uz 15.ucet mam u slsp

zuzulik27
19. okt 2015

baby co mate ucet vo vub. nabehol vam rodicak? lebo mne doteraz nie. dakujem

zuzca30
19. okt 2015

Nabehol uz minuly tyzden. Mam VUB-🙂

zuzulik27
19. okt 2015

@zuzca30 a si odkial? ja z PO

zuzca30
20. okt 2015

@zuzulik27 z Bratislavy

lilly
3. nov 2015

Kosice a okolie - 13.11.2015 😉

vydrnik
3. nov 2015

Baby kazdej z Vas chodieva rodicak inac a kazdy mesiac riesite to iste.