Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@julka31111 ak si uz poziadala o rodicak v novembri a dala si im vsetky potrebne papiere, tak by si mala dostat peniaze v decembri.. vidim, ze si z kosic, tak ich budes mat v decembri 11.-teho. Zvacsa to chodi do 16. v mesiaci, ale je to rozne, kazdy mesiac inak..
@lilly ano ano vsetko som uz bola vybavit si :D no super aspon ze viem nacom som lebo uplne som sa tak ponahlala stamadial ze som sa ani nestihla na nic spytat :D ano som s kosic :D dakujem pekne za odpovede
otazka: ak sme zmenili banku a aj cislo uctu kde to mam nahlasit, aby mi rodicak chodil na novy ucet?
@miali myslim ze staci ked napises pisomnu ziadost o zmenu uctu na vyplacanie...
@miali cez telefón hocikto môže nahlásiť číslo účtu a potom? na základe čoho sa zmenilo číslo účtu, čie je to číslo účtu. napíšeš číslo účtu, prípadne ti dajú vyplniť žiadosť ale je dosť možné že sa to dá aj cez internet. len si treba zistiť že ku komu patríš aby si poslala správnej osobe doklady o zmene.
@miali mala som na mysli mailom, lebo pri tč je uvedená aj mailová adresa...tej ktorej pracovníčky.
@lalinko2010
@lalinko2010
@katarinka2511 dakujem za rady, dne som sa tam dovolala a teta mi povedala, ze musim prist osobne alebo to poslat postou na ich tlacive inac to nie je mozne. A v kontaktoch som nasla iba t.c. maily asi nefunguju.
Ahojte zienky tak bude chodit skorej rodicovsky ci pride tak ako nm chodil.neviete dakto
@kristinka1990 Ako vždy a každý mesiac záleží len od kraja-okresu. Ale osobne si myslím, že 11.12. budú na účtoch skoro všade.... 😉
toto snáď nie, prečo by mal rodičovský prísť skôr? len preto že idú Vianoce? 15.12. je v utorok, peniaze idú z úradov ale netvrdím že na celom Slovensku, 8.12.2015.
bude skor ved aj minuly rok bol skor a vsetky sme boli prekvapene 🙂
@lalinko2010 Budu skor vzdy to tak bolo.Ked mi chodili ako papier na poste vybrat tak pred vianocami som uz 16-17 a inak 20 podla toho ako vysiel vikend.A minuly piatok mi volala teta z uradu prace ze aby som doniesla papier ale ze ho mam doniest skor lebo je skor uzavierka a inak ju maju 10.Takze nieco natom bude.
@tomasko27 preto som písala že 08.12. odchádzajú peniaze z úradu, čiže teraz je výplatný termín skôr.
Neviete nahodou kedy bude rodicak v TT?
Ja dyfam ze pride do 11.12
Zienky ja duufam ze bude uz 11 teho😊min mesiac bol 13..tak teras by mohli 11..😆
pred chvilou mi nabehol rodicak ale 150 euer aj vam tak alebo to len mne zeby sa pomylili? 🙂 TT
@boba7677 coze to bol hadam len omyl
preto sa pytam ci sa niektora neozve ,mozno ten rodicak rozdelili 🙂
@boba7677 a ako by ho rozdelili? keď rodičák je 203eur? zvyšných 53eur ti kedy príde na Silvestra? pozri si z kade ti prišlo 150eur, to musíš mať na písané... 😎
akurat to pozeram zatial som nic nezistila uvidim potom dam vediet 🙂
tak je to kooperativa .....a prepacte myslela som si ze fakt upsvar,este raz sa ospravedlnujem za poplach a dakujem 🙂

@lilly ano?? :D jej tak to budu super sviatky :D dakujem krasne a to chodi do 16teho? :D dakujem pekne za pomoc