Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
kočeny takže takto....volala som na úrad do TO,potrebovala som info o náhradnom výživnom a náhodou som sa opýtala,kedy posielajú looovky na účet,že zajtra....čiže vianočné miliony budeme mať na účte už vo štvrtok,alebo v piatok.....podla toho kto má akú banku.....sme potešené...či?????
@iwkac ja by som to brala už zajtra alebo v stredu 🙂. Vo štvrtok príde výplata. 🙂
@diablikovci šak už neska je neskoro...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby hlohovec ma uzavierku 10.12. takze predpokladam ze peniaze budu na ucte v pondelok
@vydrnik ale moja kašli na iných! ! Ja viem blbo sa to číta keď ty čosi napíšeš a ta všetci idú ukrizovat. Len si neuvedomujú prečo má človek taký názor a ze napr jednej z nás stačí mala facka a uz sa s mm rozvádza a iná vydržala aj 10r kým to urobila. Proste každý má svoje problémy a niekto niečo vníma citlivejšie než druhý a preto sú rozdielne názory. Cmuk 🙂
tak kočky 09.12.2015 peniaze na účte - nie celé slovensko! okres LV
A lm kedy neviete
@kristinka1990 no to neviem, celoslovensky neviem zistiť.
Ja cakam od aprila na pridavky..no zial nemci si davaju nacas :(
@lalinko2010 mozno aj v za 🙂 🙂 🙂
@wilagrande Ahoj, my tiež čakáme ale sme ešte len v štádiu vybavovania....Takže ako čítam budeme čakať asi až do ďalších Vianoc. 😀
@evittam a od kedy cakate? :( mna uz ide snich svihnut .....ale niektore baby co pisali tak v juni podavali a v sept.im to uz prislo ja to nechapem
Okres stara lubovna neviete kedy bude?
No co myslite ze sa to zacne rozbiehat ? 🙂 ci je prilis skoro 🙂
@wilagrande No my sme len cca pred 2 mesiacmi podávali tlačivá na úrad v DE-ešte ich nemáme späť na potvrdenie pre SVK.....Takže sa to rozbehne predpokladám až v novom roku.
No som zvedava ci nuekdo napisr 🙂 uz pre istotu varim obed takto skoro 🙂 🙂 🙂
mne dva roky za sebou prisli v decembry 12steho tak hadam teraz 11

@boba7677 toby ucite tam volala bo nema prečo prist 150e