Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam my sme na konci aprila davali potvrdenia u nich v de a v polke juna nam prisli papiere na sk a ako sa im to poslalo potvrdene nazad od vtedy nic
@petka0202 nepocitasj ze to pride skvor ako v piatok alebo pondelok
@alexandra206 vsak uvidime 🙂
Ked z uradu boli 8 posielane tak v bankach trvaju prevody 24hod tak by sme mali dostat penizky skor...mozno dnes alebo zajtra 🙂
Duuufam ze to vypukne dnes zisli by sa mi tie miliony aj dnes
zeny vy ste ake optimistky...ja cakam najskor v piatok 😀
@solinkarka ja tiez myslim ze v piatok alebo az v pondelok,,
Mne teraz prisiel🙂
@majulena prosím aké mesto???
@gogolienuska Levice
@majulena tak sa necháme prekvapiť kedy príde V Púchove. 😀
Ticho pred burkou 🙂
@majulena aj ja chceeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :-P 😀
@majulena to fakt ?? juj keby kosice tiez mali dnes 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tiez soom z LV,skoro somvodpadla ked pipla sms..neposlu este raz aj k 15.mu?😁..to uz ani nebudem vediet ze bol😃
Aj mne teraz nabehol...tiez som z Lv a mam Slsp
Vt mozno v piatokn 😒 ☹ slps
Zilina dufam ze zajtra 🙂
Teda to vazne....ja mam slsp a nic...budeme cakat...boze zienky cakame ako na miliony....hanbit sa moze nasa vlada ani cent navyse...my si maminy nezasluzime alebo aspon detickam mohli k pridavkom pridat...
@stella26 nie už nepošleme nič! až v januári 2016.
Ahojte baby. Úpsvar Levice a Úpsvar Želiezovce v Tatrabanke nabehli 😉
nahodou niekto s kosic csob 😀 😀 😀
Baby zajtra budu ked sa to dnes rozbehlo tak aj zajtra niekdo dostane 🙂 🙂 moj tata ma zajtra narodky a nemam muu ani za co kupit darcek :(
notak pipniiiii
@julka31111 kosice 11.12. ☺
tak biedaaaozno zajtra este je sanca po 11:00...

mna by potesilo keby mamickam na rd aspon v decembri nieco pridali..ved mame male deticky ☹ ake nie 203 a bud rada ze pridu