Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja si myslim,ze by sa to tu malo zrusit.kazda vie,ze dostane a ide sa tu niekto handrkovat hoci i o minuty,ze kto ma skor a kto neskor. Mne je uplne jedno ci dostanem 14-teho alebo 16-teho, aj tak ma to nespasi ☺a peniaze pridu tak ci tak
@kattarina1983 Mali by ti doplatiť už aj za júl do výšky RP.
@evittam ale to iba tie tri dni ci normalne celu sumu?
@kattarina1983 do celej sumy dostanes materske vo vyske rp
No zajra v takomto case uz tu bude horuco 😁😁😁
Ja sa ani pytat nemusim.kadzy mesiac 16 na ucte,a ked to vyjde na vikend ked sobota tak v piatok ked nedela tak v pondelok,a vzdy prioisane kolem 11hod.
Tento mesiac 13.,14....eho 🙂
Zajtra tu bude tretia svetová
žienky poradte mi.. od 8.8. som vyradená z úradu prace a oficialne znova na rodičovskej dovolenke - predlzenej,,, v auguste mi neprišli peniaze, myslíte, že teraz v septembrí už prídu?
@zlte_kuriatko predlzenej zo zdravotnych dovodov?
@liaka ano.
@zlte_kuriatko podla mna hej lebo mozno ze v auguste si si nestihla uzavierku 😉
@zlte_kuriatko tak to neviem.
@zsuzsikaa aj mna to napadlo,,, lenže neprišiel ani mi ešte ani žiadny papier zo sociálky žiadne vyjadrenie,,, nič. ktovie či to chodí či to nechodí,, myslela som, že hej, ako pri očr, chodí papier zo sociálky, že vyplatia.
@zlte_kuriatko tak zavolaj do socialky.. 😉 to je najlepsie co ti viem poradit 😉
@zsuzsikaa oooo to vôbec nie je zlý napad 😉
@zlte_kuriatko tusim maju tel cisla na ich stranke 😉
@zsuzsikaa už som to zistila..ale rod. prispevok vyplaca úrad prace nie socialka.. a najneskôr do konca druhého mesiaca (od kedy mi uznali) mi musia vyplatiť.tak super, este počkám, i tak mi nik nedvíha 😠
@zlte_kuriatko tak asi len v oktobri dostanes peniazky ze?
@zlte_kuriatko zalezi aj od toho kedy ste podali ziadost o RP...
nabehol niekomu rodicak ?
@pustnykvet to sa pytas vazne?
@pustnykvet od 13.09., skôr nie!
@moni244 vážne, vážne, keby tu bol panáčik čo si trieska hlavu o múr, tak má modriny.....
už neviem ako to mám napísať, prečo sa nečíta spätne pár strán!
@vydrnik myslím si že do 14teho ich má každá na účte, teraz je sviatok 15.09.
@lalinko2010 sak 16je piatok tak mozu kludne prijst skor ani necakam
@vydrnik PP na účte 14.09.
@lalinko2010 dobre,ja sa nechcem hadat,sak uvidime,potom napisem
To je ako hrach na stenu hádzať

Ahojte baby len sa chcem opytat na materskej som od 16.6a maly sa narodil 28.7. Vysla mi mala materska a urad prace mi ma doplacat.a bude to platene od toho 28 tie tri dni alebo ako?