Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@vierkadominik1 Ale oni posielajú ako maju. Majú čas do posledného dna v mesiaci. A to,ze niekto caka ako ovca za to si moze len sam. Bohuzial.
@vierkadominik1 casu maju do konca mesiaca - cize oni mozu poslat kedy chcu . Je to ich dobra vola , ze posielaju 15-16teho.
Mimochodom LM uz mal
@jenny257 V tom máš pravdu, ale na druhej strane ked zvyknú takto posielať tak je pochopiteľné, že ženy čakajú a spoliehajú sa ( aj ked vieme, že majú čas do konca mesiaca ) že to príde okolo toho 15-steho 🙂 Najlepšie by bolo keby to fakt posielali na konci mesiaca a potom by ľudia neboli v nervoch. Sú rôzne životné príbehy za ktoré si niekto môže sám a niekto vôbec nemôže.
@misinka0611 Mńa skôr zaujíma, ako sa k tomu postavia občania, ak tie prachy raz prídu až 28. To bude srandy v tejto diskusii.
@misinka0611 a prečo sa spoliehaju? to nevedia si urobit rezervu? My tiez nie sme milionari a nemusim sa spoliehat, ze 15teho bude, lebo viem, že nebude , pravidelne ho posielaju 16teho.
@jenny257 ja som napísala, že sa spoliehajú na to, že to príde OKOLO 15-steho, nie, že to príde ROVNO 15-steho 🙂
@jenny257 ja som napísala, že sa spoliehajú na to, že to príde OKOLO 15-steho, nie, že to príde ROVNO 15-steho 🙂
ja som napr. ani nevedela ze na to maju cely mesiac 😁 ale ako som pisala, doteraz vzdy prisiel bud 15 alebo ak to vychadza na vikend, tak skor
maminy, pekne prosím , kedy zvykne chodiť PN-ka a kedy OČR-ka? lebo detské prídevky som včera dostala, ale PN a OČR ešte nie.
Ahoj baby,mozno sa to tu uz preberalo,od dnes som na marodke,chcem sa spytat kolkeho chodi marodka na ucet?dakujem
Ahojte, 1.8 som odovzdala všetky papiere , prispevok na dieťa, príspevok po porode atddddd atddd.... mam tatra banku, viete mi približne povedať kedy by mi asi nabehli penize?? Či do toho 15.8 alebo skôr/neskôr
Ja som tak odovzdával minulý mesiac piateho a prišli mi hneď v ten mesiac deň pred materskou
@lula313
@janikovaanicka7
No to som teda dopadla ... :D a keby že to stihnem posledný junovy týždeň? 🙂

@zuzana92521 presne tak ja som mala ist s malov na ockovanie tak pojdem az o 1:00