Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby, ja čakám síce podporu, ale chodí v tom istom termíne ako rodicák, a stale nič. NM - primabanka. Nikdy som ju nemala neskor ako 14teho.
@vandica mne tiež zo sociálnej stále neprišla materská. Takisto do 15. doteraz vždy som peniaze mala
Slsp Topoľčany rodičovský na účte
@sonickadavid ja už mám VÚB, ale samozrejme systém im hapruje, takže ledva som sa do ib prihlasila a sms stále žiadna...
@anchelita uz nabehol mbanku mam
NMnV Rp na ucte
Materská konečne BA slsp na účte!
Lc SLSP na účte
Odpadavam ze uz pipla aj mne 🤣😂hor sa nakupovat
VÚB, hapruje mi taktiež prihlásenie. Avšak ani rodicak ani manzelova PN nie je na účte.
Prievidza materská áno rodičak nie SLSP
Prosim vas,chodil nejaky prispevok na ucet?lebo mi prislo viac peniazkov ako ma chodit normalne.
@majuska77 O ničom neviem 🙂
Mali niekto vub
@sonickadavid mame.. Vub ma problem s aplikaciou
VUB Zilina, prave prisiel rodicovsky+pridavky.
@nikolet19971 ja mam... Az som sa cudovala🤪
Ja som Žilina a banka VÚB, minulý mesiac prišli peniaze 15 a dnes dáko nechodia.
@majuska77 radím zavolať na úrad aby časom nevolali že treba vrátiť.
Baby niekto pn pandemicku? Mamina bola este koncom januara a zaciatkom februara a stale nic, ani rozhodnutie. Dnes volala asi 20x,ze ci jej tam nahodou nechyba nejaky dokument, co treba dolozit, ale nedovolala sa.
@nikolet19971 rodicak

Prišla niekomu dnes BA slsp materska? Mne ešte stále nič, nechapem